Ünlü manken Çağla Şıkel'den boşandıktan sonra hayatında uzun süredir kimse olmayan şarkıcı Emre Altuğ yeni bir aşka yelken açtı. Emre Altuğ ile Burcu Çağrı'nın aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Emre Altuğ'un eski manken Burcu Çağrı ile ilişki yaşadığı Çağrı'nın paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Emre Altuğ'un sevgilisinin paylaşımı sosyal medyayı salladı. Burcu Çağrı, tıpkı Çağla Şıkel gibi konservatuvarda bale eğitimi aldı, mankenlik ve oyunculuk yaptı. Eski manken Burcu Çağrı, birliktelik yaşadığı şarkıcı Emre Altuğ'un da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. Emre Altuğ, oğullarının annesi Çağla Şıkel'den 2015'te boşanmıştı. O dönem başarılı sanatçı "Bana üç yıl boyunca aşk yok" demişti.

Çağrı, yaşadığı aşk ile ilgili "Bizim sevgimiz, bağımız gün geçtikçe çoğalıp arttı. Bazen nefret ettik, bazen üzüldük ama birbirimizden kopamadık, vazgeçemedik. Benim kimseden gizlim saklım yok” dedi.

Bu arada Emre Altuğ ile Çağla Şıkel yedi yıllık evliliklerine nokta koyduktan sonra arkadaş kalmayı başardılar. Çocukları için zaman zaman bir araya gelebilen nadir örnek iki insan oldular. Bu iki ünlü çift boşandıkları dönemde Çağla Şıkel evliliğin bitişini bakın nasıl özetlemişti; "Biz son ana kadar evliliğimizi kurtarma çabasındaydık. Bizim farkına varamadığımız bir şekilde aşkımız bitti ve ayrıldık. Kalbim de ağladı, gözlerim de ağladı. Artık bu duruma alışma sürecindeyim. Üzerinden zaman geçtiği için sakin olmaya çalışıyorum" demişti.

Yine o dönem başarılı sanatçı Emre Altuğ da boşanmanın ardından şu cümleleri kurmuştu; "Sevgimizi, saygımızı bitirmemek adına ayrıldık. Eğer çocuklarımız olmasaydı kanlı bıçaklı olana kadar devam ettirirdik. 7 senesi evli, 10 senelik ilişkimiz, yaşadığımız muhteşem anlar ve iki çocuğumuz, bu dedikodu ve haksızlıkları hak etmiyor. Çağla da, ben de büyüdük artık. Ailemiz ve çocuklarımız için yaşayan insanlarız bunu herkes böyle bilsin" demişti.

Gerçekten o dönemden bu döneme her iki ünlümüzde hem kendi adlarına hem evlatlarının adına muhteşem bir süreç geçirdiler. Mutlaka çok zorlanmışlardır. Kan içip, şerbet içtik demişlerdir. Perde arkasında kim bilir ne sıkıntılar yaşamışlardır! Ama boşanma öncesi ve sonrası kendilerine yakışanı yaparak bu olayı şüphesiz çok doğru ve güzel geçirdiler. Özellikle evlatlarına karşı geride hoş bir sayfa bıraktılar. Bu iki ünlümüz çocuklarına google sayfalarına bakmak istemeyecekleri kötü anılarla dolu bir geçmiş bırakmadılar.

Kesinlikle hafızalarda bir çok insana örnek olacak boşanma ve boşanma sonrası sürecinin güzel bir örneği olarak kalacaklar.

Bu iki güzel insanı canı gönülden kutluyorum. Umarım her dönem mutlu olurlar. Magazin dünyasında yaptıkları işler ve özel hayatlarıyla hep böyle örnek ve başarılı olurlar.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...