Hülya Avşar güzelliği ile yine büyüledi. Hülya Avşar'ın genç kızlara taş çıkaran bikinili pozu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Hülya Avşar'ı neredeyse hiç kilolu görmeyişimizin sebebi tabi ki spor. Tam bir tenis tutkunu olan Hülya Avşar düzgün fiziği ve fit vücudunu spora ve sağlıklı beslenmeye borçlu. Yazın tadını çıkaran ünlüler arasında olan Hülya Avşar teknede çektiği bikinili fotoğrafı ile adeta gençlere meydan okudu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Hülya Avşar şu sıralar Ayvalık'ta tatiline devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kaya Çilingiroğlu'nun yumurta yaptığı videoyu paylaşan Avşar kızı bu kez bikinili paylaşım yaptı.Yorumlara kapalı paylaşım yapan Hülya Avşar, binlerce beğeni aldı. 

Hülya Avşar ne yapsa gerçekten güzel yapıyor. Türk milleti ona kolay kolay kızmıyor. Yıllardır halk ile kurduğu diyalog o kadar sağlam ki Türk halkı Avşar kızını evinin yaramaz kızı gibi benimsemiş.

Avşar kızı aynı zamanda çok ama çokta zeki bir kadın. Yaptığı hiç bir şey asla  gelişi güzel değil. Düşünerek ve bir çok kez elekten geçirerek yapıyor.

Hülya Avşar olmak kolay bir iş değil. Üstelik bunca yıl tahtını koruyabilmek hiç kolay değil.

O bir çok genç sanatçıya ilham olacak başarılı ve akıllı bir kadın! 

Bir magazinci olarak yıllarca bir çok işini takip etmiş,  bir çok haberlerini ve sayısız özel röportajlarını yapmış biri olarak Avşar kızını en iyi tanıyanlardan  biri olarak her zaman kendisine hayran kalmışımdır.

İyi ki varsın Avşar kızı!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.