Tuzla Belediyesi, Yayla Mahallesi sokak iftarında 5 bin kişiyi bir araya getirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahatin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri ve Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Cengiz Topel Caddesi'nde kurulan iftar sofrasını gezerek vatandaşlarla görüştü.

"SOKAK İFTARLARINDA BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarlarının birlik ve beraberliği güçlendirmeye vesile olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, "İftarımızı evimizde daha rahat yapabiliriz ama 'Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir' düsturuyla Ramazan-ı Şerif'te aynı iftar sofrasında buluşarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Aynı mahallede aynı sokakta yaşarken aynı sofraya oturup aynı lokmaları paylaşabilmenin onur ve gururunu birlikte yaşıyoruz. Sokak iftarlarında birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Biz sadece Ramazan'da değil birlik ve beraberliğimizi güçlendirebilmek için 365 gün hizmetinizdeyiz. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Kent Konseyi ve Hemşeri Dernekleri Platformu'nda Tuzla ortak çatısı altında birlik ve beraberliğimiz geliştirecek her türlü sosyal ve kültürel faaliyete imza atma gayret ve çabasındayız" dedi.

"TUZLA'DA YAŞAMAK AYRICALIK"

İlçede gerçekleştirilen, yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında da bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Tuzla'da yapmış olduğumuz hizmetlerle Tuzlamız cazibe merkezi oldu. Tuzla'da yaşayan vatandaşlar eskiden gezmek için, zaman geçirmek için başka yerlere giderdi ama artık herkes Tuzla'ya geliyor. Tuzla'da yaşamak bir ayrıcalık oldu" şeklinde konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yayla Mahallesi'nde de Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri kuracaklarını söyledi.