Edinilen bilgiye göre olay, karayolları ekipleri saat 00.15 sularında TEM Otoyolu Ankara istikameti Metris Kavşağı'na meydana geldi. Bir aydınlatma direğindeki arızanın giderilmesi için çalışma yapmak üzere vincin üzerine çıkan işçilerin çalışma yaptığı sırada vinç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı devrildi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri İsmail Sungur olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

YARALI İŞÇİ HASTANEYE KALDIRILDI

Vücudunda kırıklar bulunan yaralı işçi sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Vücudunda kırıklar bulunan yaralı işçi Zafer Keskin, ilk müdahalenin ardından Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Sungur’un cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri yolda önlem alırken olay yeri inceleme ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri de olay yerinde çalışma yaptı. Kaza dolayısıyla Ankara istikameti ulaşıma kapandı, Edirne istikametine trafik akışı bir süre tek şeritten kontrollü sağlandı. Devrilen vinç, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait vinçler yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Ulaşıma kapanan yol yaklaşık 3 saatin ardından tekrar trafiğe açıldı.