Çevreci Prof. Dr.Orhan Kural ve Şebnem Schaefer'in sunduğu Bloomberg HT'de yayınlanan Lütfen+1 isimli çevre programının 100. bölüm kokteyli sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini buluşturdu. 5 yıllık emeğin sonucunda ortaya çıkan ve geçtiğimiz hafta 101. bölümünü geride bırakan program, Les Ottomans Hotel'de sanat ve cemiyet hayatından pek çok ünlü ismi bir araya getirdi.

BEŞ YILI AŞKIN SÜREDİR DEVAM EDİYOR

Dünyaca ünlü tiyatro yazarı ve senarist Neil Simon'ın  "Her programda duyarlı bir kişi daha kazansak kârdır" sloganıyla hareket eden program, beş yılı aşkın süredir Bloomberg HT'de cumartesi günleri saat 15.20'de yayınlanıyor. Toplum tarafından beğenilen, takip edilen kişilerin; çevre sorunlarına, doğaya ve hayvan haklarına bakış açısını televizyon seyircisiyle buluşturan programa her hafta ünlü isimler konuk oluyor. 

ÇEVRECİ ÜNLÜLER

Bugüne dek 200'den fazla ismi program konuğu olarak ekrana taşıyan Lütfen+1'de pek çok ünlü, televizyon seyircisiyle buluştu. Bu başarısını taçlandırmak isteyen ekibi, sanat ve cemiyet dünyası da yalnız bırakmadı. Büyük ilgi gören programın yapımcılığını ve yönetmenliğini yürüten TRT kökenli İnci Karaman yürütüyor basın danışmanlığını ise Hüseyin Gökçe başarı ile yürütüyor.

Çevre mesajlarının verilmesi ile başlayan kokteylin şarkılarını ise Serap Yenici ve Nebi Birgi ile piyanistler Mine Mucur ve Serhan Aykaç gerçekleştirdi. Şarkıların finalini ise, Caz piyanisti İlham Gencer ve oğlu Bora Gencer yaptı. 

Programın 100. yıl kokteyline Ahu Aysal, Ece Pirim, Şebnem Schaefer, Şeniz İşsever Ulusoy, Zeynep Mansur, Yavuz Seçkin, Ender Saraç, Paul Dwyer, Yonca Evcimik, Fatoş Seymen, Şenay Akay, İlham Gencer, Sibel Çakı, Bora Gencer ve Atilla Atasoy da katılanlar arasındaydı. 

Sibel GÜLERSÖYLER / ÖZEL HABER