Kaza; Fatih İlçesi, Aksaray Mahallesi, Atatürk Bulvarı'ndaki Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi önünde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Unkapanı Köprüsü'nü geçtikten sonra, 41 HE 824 plakalı otomobil önce yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle tekrar yola savrulan otomobile bu kez de hemen arkasından gelen ve Ramazan Taş yönetimindeki 34 TAP 39 plakalı taksi çarparak durabildi. Yağmurun etkisiyle yol kayganlaşırken, kaza yapan iki araca birden bu defa yine arkadan gelen 34 SL 8734 plakalı bir başka araç çarptı. 

SIKIŞAN SÜRÜCÜ ÇIKARILDI

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevkedildi. İtfaiye ekipleri, 41 HE 824 plakalı araçta sıkışan sürücüyü çıkarttı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sürücü, ambulansla Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İsmi öğrenilemeyen 34 SL 8734 plakalı aracın sürücüsü de aynı hastaneye kaldırılırken, taksi sürücüsü Ramazan Taş, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

TRAFİK BÜR SÜRE DURDU

Unkapanı Köprüsü Aksaray istikametinde trafik bir süre dururken, kaza yapan araçlar polis ekipleri tarafından çekici yardımı ile kaldırıldı ve yol yeniden açıldı.