İstanbul’un birçok noktasında daha önce intihar girişimlerinde bulunan şovmen bu kez Şişli’de bir AVM’nin çatısına çıktı. Ekipler tarafından 1 saatte ikna edilmesinin ardından indirilerek polis aracına götürülen şahıs, gazetecilere tekme savurdu. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla canlı yayın yaparken bazıları da çekirdek yiyerek girişimi film izler gibi seyretti.  Olay, saat 14.00 sıralarında Şişli Mecidiyeköy’deki bir AVM’de meydana geldi.

İHBAR ÜZERİNE İTFAİYE, SAĞLIK VE POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

İstanbul’un birçok noktasında daha önce intihar girişimlerinde bulunan ve maddi sıkıntısı olduğunu iddia eden İbrahim A., bu kez Şişli’de bir AVM’nin çatısına çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri hava yastığı açarak önlem alırken, polis ekipleri de ikna çalışmalarına başladı. AVM’nin güvenlik görevlileri ise şahsın atlayabileceği alanı güvenlik şeridi ile kapatarak vatandaşları uzaklaştırdı.

BAZILARI ÇEKİRDEK YEDİ BAZILARI CANLI YAYIN YAPTI

İkna çalışmaları sürdüğü esnada dışarıda toplanan bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla canlı yayın yaptı. Bazı vatandaşlar ise çekirdek yiyerek adeta film izler gibi intihar girişimini seyretti. İkna çalışmaları devam ederken ekipler şahsa su da verdi. Şahıs ise yaklaşık 1 saatlik ikna çalışmalarının ardından bulunduğu yerden indirildi.

GAZETECİLERE TEKME SAVURDU

Öte yandan, AVM’den çıkartılan şahıs polis aracına götürüleceği esnada gazetecilere de tekme savurdu. Elinde yardım kolileriyle çıkan şahıs ifadesi alınmak üzere Şişli Polis Merkezi’ne götürüldü. Şahsın daha öncede Taksim, Haliç Metro Köprüsü ve Kağıthane ilçelerinde çok kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.