AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar, AK Parti Sarıyer Teşkilatı'nın kuruluşu ve sonrasında görev almış AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

'SARIYER'E BORCUMUZ VAR'

Programa Salih Bayraktar'la birlikte AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Sarıyer kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Sarıyer eski Belediye Başkanı ve AK Parti 2014 Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ve eski ilçe başkanı Hüseyin Özdemir'in yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu da katıldı. Programda bir konuşma yapan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri Aday Listesini Salı günü teslim edeceklerini belirterek Sarıyer'de Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi ile ortak liste çıkaracaklarını kaydetti.

"Kuruluşundan bugüne kadar partimiz için özverili duyarlı samimi vefalı çalışmalarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara Allah'tan rahmet diliyorum." diyerek sözlerine başlayan Salih Bayraktar, şunları söyledi: "Hayatım boyunca borçlu yaşamaktan uzak durdum. Bu konuda kendimi başarılı görüyordum. Ama önüme öyle bir borç çıktı ki ödemek boynumuzun borcu oldu. Çıkan borç neydi biliyor musunuz? Sarıyer'e olan vefa borcumuz. Gerçekten böyle muhteşem bir coğrafyada yaşadık, doğduk, bu yeşilin, mavinin imkanlarından istifade ettik, bu yüzden iltimaslı insanlarız. Bu iltimasın üzerimizde bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğu yerine getirmek adına 4,5 yıldır ilçe başkanlığı yaptık şimdi de Sarıyer Belediye Başkan adayı olarak huzurunuzdayız. İnşallah hep birlikte bu vefa borcumuzu ödeyeceğiz." Bayraktar, bugün belediye meclis üyelerinin listesinin teslim edileceğini ve MHP'nin ayrıca liste vermeyeceğini söyledi.