Beşiktaş, Arnavutköy sahilinde denize giren 17 yaşındaki F.Y. arkadaşlarının gözü önünde boğaz sularında kayboldu. Esenler Oruçreis İmam Hatip Lisesi öğrencisi gencin son anları, denize atlaması, sonrasında boğaz sularında kaybolması onunla birlikte denize giren gruptaki arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıdı.

ANNE, BABA, KARDEŞLER, AKRABALAR SAHİLE AKIN ETTİ

Kayıp haberinin alınmasından sonra gencin ailesi, yakınları ve arkadaşları Arnavutköy sahiline akın etti. Arama çalışmalarını gözyaşları içinde izleyen baba, "Bizim devletimiz çocuğumu denizden alamıyor" diye feryat etti.

'ÜCRETLİ DALGIÇ TUTTUK'

Kayıp gencin bir yakını da olayın dün saat 16.00 sıralarında meydana geldiğini, arama çalışmalarının yetersizliğinden şikayet ederek "Bugün yeni başlıyor çalışma. Kendimiz ücretli dalgıç tuttuk, haber bekliyoruz " diye konuştu. Sahilde, kayıp gençten iyi bir haber bekleyen kalabalık akraba ve yakın grubu arasında biri vardı ki o en acılı olanlardan biriydi. Acılı anne, çevresindeki kadınlar tarafından yatıştırılmaya çalışıldı. Bugün saat 14.00 sıralarında kayıp genci bulmak için çalışmalar yeniden başlarken, dünden geriye kalan bir cep telefonu kamerası görüntüsü yürekleri dağladı.