Avcılar Kaymakamlığı ve Avcılar Gençlik Merkezi işbirliği ile bağımlılık tedavisi olan gençlerin rehabilitasyon sürecine katkı sağlamak amacıyla paintball etkinliği düzenlendi. Bağımlılıktan kurtulan gençlerin sosyal hayata uyumunun hızlanması için düzenlenen paintball etkinliğine soğuk havaya rağmen pek çok bağımlılıktan kurtulan genç katılım sağladı. Büyükçekmece'de gerçekleşen etkinlikte, bağımlılıktan kurtulan gençler Gençlik Merkezi'ndeki öğrenciler ile doyasıya vakit geçirdi.

KAZANAN KARDEŞLİK OLDU

Avcılar Kaymakamlığı Proje Koordinatörleri Meltem Köroğlu ve Fatih Murat Vural'ın yanı sıra Avcılar Kaymakamlığı Basın Yayın Müdürü Ercan Tağ ve Avcılar Gençlik Merkezi Müdürü Tolgahan Çinici'nin de destek verdiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe basın mensupları da destek verdi. Kazanan ise kardeşlik oldu.

Bu arada Avcılar Kaymakamlığı madde bağımlılığı ile ilgili çalışmalarına her alanda hız kesmeden devam ediyor. Avcılar'da uzun süredir mobil ekipler ve devriye ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Peş peşe yapılan baskınlar ile uyuşturucu tacirlerine ağır darbeler vuruluyor, gençlerimizin zehirlenmesi engelleniyor. Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan uyuşturucu ticaretine hassaslığı ile biliniyor ve bu konuda başarılı işlere imza atıyor.

Sibel GÜLERSÖYLER / ÖZEL HABER