Bu hafta iki  ünlü çift boşanarak hepimizi şaşırttı. Her iki ünlü isim de uzun yıllar ideal mutlu çiftler olarak görünüyordu. Her ne kadar örnek, güzel evlilikler gibi görünse de aslında böyle olmadığını gördük. Şimdi bu iki ünlü çiftin bu haftaki boşanma hikayesine bir bakalım.

İlk önce 2007 yılında evlenen Ozan-Ece Doğulu çiftinin sürpriz boşanma kararı var. Müzisyen Ozan Doğulu üç çocuğunun annesi Ece Doğulu ile bu hafta tek celsede boşandı. Çocukların velayetini anneye veren mahkeme ayrıca Ece Doğulu'nun 'Doğulu' soyadını kullanmaya devam etmesine de izin verdi. Ozan Doğulu ve Ece Doğulu ayrılığı şu sözlerle duyurdu: "Bugün itibari ile evliliğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmış bulunuyoruz. Bundan sonra yolumuza; Alya, Lila ve Elya'nın anne ve babası olarak yine sevgi ve saygı ile devam edeceğiz. Bu süreçte bize ve ailemize saygı göstereceğinizi biliyor, hassasiyetiniz için teşekkür ediyoruz." dedi.

Bu hafta ikinci boşanan ünlü isimler ise Emina Sandal ile Mustafa Sandal oldu. Çiftin geçtiğimiz aylarda evliliklerine nazar değdiği dedikodusu kulislere bomba gibi düşmüştü. O dönemlerde Mustafa Sandal "Gayet mutlu bir evliliğimiz var" demişti. Sandal'ın bu açıklamasına rağmen evliliğin tıkandığı ve sebebin Emina Sandal'ın müsrifliği olduğu konuşuluyordu. Uzun zamandır boşanacakları konuşulan Mustafa ve Emina Sandal çiftinin evliliği bu hafta içi tek celsede bitti. Çiftin aralarında hazırladıkları protokole göre Mustafa Sandal; müşterek çocuklar için 10 bin, Emina Sandal için 15 bin lira nafaka ödeyecek. İşte Mustafa Sandal ve Emina Jahovic boşanmasının tüm detayları!  Mustafa Sandal ile Emina Jahoviç 3,5 yıllık beraberliğin ardından 13 Ocak 2008'de hayatlarını birleştirdi. Çiftin evliliğinden iki çocukları oldu. Basında çiftin ayrılacakları yönünde haberler yapıldı. Davayı Emina Sandal açtı. Emina Sandal'ın avukatı Salim Baki şiddetli geçimsizlik nedeniyle tarafların anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verilmesini istedi. Avukat Baki, boşanma dilekçesiyle birlikte boşanma protokolünü de mahkemeye sundu.

Taraflar mahkemede boşanma isteklerini bir kez daha tekrarladılar. Türk Medeni Kanunu'nun 166'ıncı maddesine göre "evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle" boşanmalarına karar verilmesini istediler. Bu hafta içi yapılan duruşma 15 dakika sürdü. Mahkeme boşanma protokolü çerçevesinde çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi ve çifti boşadı.

Her iki ünlümüze de yeni yaşamları  hayırlı olsun!  Ama boşanmaz dediğimiz güzel örnekler olarak gördüğümüz bu ünlülerimiz de boşandıysa benim artık ünlülerin evliliklerinin sürekliliğine inancım kalmadı.

 Sevgi ve hoşgörü ile kalın.