Caner Erkin ile Asena Atalay arasındaki bitmeyen kavgada yeni bir gelişme oldu. İstanbul 11. Aile Mahkemesi'nde bu hafta görülen davaya tarafların avukatları katıldı. Mahkeme Caner Erkin'in açtığı davayı reddederek velayetin Asena Atalay'da kalmasına hükmetti.
Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin oğlu Çınar'ın velayetini almak için eski eşi Asena Atalay'a 2017'de açtığı davada 'sosyal inceleme raporu' hazırlandı ve mahkemeye sunuldu. Raporda, baba-oğulun daha sık görüşmesi için yeniden düzenlenme yapılması gerektiği belirtildi. Caner Erkin, şu anki eşi  Şükran Ovalı, eski eşi Asena Atalay ve oğulları Çınar dinlendi. Çınar, babasının yeni eşi Şükran Ovalı ile iyi ilişkilerinin olduğunu, birlikte güzel, keyifli zamanlar geçirdiklerini söyledi. Çınar babasıyla daha sık görüşmek ve evinde daha çok kalmak istediğini belirtti.
Caner Erkin oğluyla görüşme konusunda problem yaşadığını, Asena Atalay'ın bahane üretip buna engel olduğunu belirtti. Çınar'ın ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladığını belirten ünlü topçu, eski eşinin bisküvi, su gibi ufak harcamaları bile fatura ettiğini, bunları ödediğini söyledi. İkili arasında perde şimdilik böyle kapandı. Bundan sonraki hamleler bakalım  neler olacak?!

Bu hafta çok konuşulan bir başka magazin haberi de Alişan'ın baba olması.
Alişan babalık heyecanını şu kelimeler ile dile getirdi.
"Acayip bir şey Allah'ın bir mucizesi. Allah'a inanmayan hakikaten taş olur. Orada anlıyorsun ki bu bir mucize, 9 ay annenin karnında büyüyor ve sonra kucağına alıyorsun.
Allah isteyen herkese versin, inanılmaz bir duygu tarif edilemez. Ben doğuma girdim son ana kadar dayanabilir miyim diye düşündüm. Perdenin arkasında hep Buse'yle birlikteydim. Elini tuttum. O çocuğun perdenin arkasında çıkma anı mucize.
Geceden beri bebeğin yanına gidip bakıyorum nefes alıyor mu diye. Sürekli koklamak, öpmek istiyorum acayip bir duygu. Bebek, bana, Buse'ye, dayısına ve amcasına benziyor. Buse 'Çok güzel' diye ağlamaya başladı. Ben de bir şey diyemedim. Sadece 'Aşkım geldi ve çok şükür' diyebildim." dedi.

Allah analı babalı büyütsün ve mutlulukları sonsuz olsun inşallah.
İşte iki aile!  Her ikisi de çocuklu. Biri sorunlu boşanma ve çocuk üzerinden bitmeyen kavgalar, diğer tarafta çocuklu mutlu bir aile tablosu. 

Allah herkesin yuvasını huzurlu kılsın!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.