Geride bırakmaya hazırlandığımız 2018 yılı magazin gündemi anlamında son derece sarsıcı ve çarpıcı olayların yaşandığı bir yıl oldu. İşte acısıyla tatlısıyla, ayrılık ve mutluluklarıyla 2018 yılına damga vuran magazin olayları!

Ünlü isimlerin kayıplarıyla sarsıldığımız bir yılı geride bırakmaya hazırlanırken yine 2018 yılı içerisinde yaşanan Yılmaz Erdoğan- Belçim Bilgin Erdoğan ve  Acun Ilıcalı- Şeyma Subaşı boşanması da uzun yıllar konuşulacak magazin olayları arasına girdi.

Yeşilçam'ın Usta oyuncusu  Münir Özkul akciğer hastalığı (KOAH) ve demans hastalığı ile mücadele ederken 93 yaşında İstanbul'daki evinde vefat etmişti.

Unutulmaz filmlerimizin unutulmaz oyuncusu Münir Özkul'dan gelen haber tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Aleyna Tilki'nin anne ve babası mahkemeye sundukları anlaşmalı boşanma dilekçesi ile kısa sürede duruşmaları görülerek boşandılar.

2018'de Gülben Ergen'in şikayeti üzerine hakkında verilen tedbir kararına uymadığı gerekçesi ile 3 günlük zorlama hapsine çarptırılan Seren Serengil, cezaevine girmişti. Sabah saatlerinde adliyeye gelerek teslim olan Serengil, polis tarafından Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürülmüştü. Cezaevine konulan Serengil daha sonra pazartesi günü de cezaevinden çıkmıştı.

2018'de de evlenmez dediğimiz şarkıcı Özcan Deniz, 25 yaşındaki sevgilisi, 7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde villasında evlendi. Nikaha 15 kişi katılmıştı. Nikah şahitleri ise aile dostlarıydı. Feyza Deniz gelinlik yerine beyaz bir elbise giymeyi tercih etti.

Türkücü Alişan da nikah masasına oturan bir diğer ünlü isimdi. Oyuncu sevgilisi Buse Varol'la dünya evine girdi. 2017 yılının ortalarında sürpriz bir şekilde başlayan aşklarını nikahla taçlandıran Alişan ve Buse Varol'un düğününe pek çok ünlü isim katılmıştı. Alişan'ın yakın arkadaşları Ece Erken ve Çağla Şıkel'in de boy gösterdiği düğünde nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Talat Bulut, rol aldığı Yasak Elma dizisinde kostüm asistanı Özge Şimşek'i taciz ettiği iddiası ile magazin gündemine geldi. İddiaya tepki gösterenler olduğu gibi olayın gerçeği yansıtmadığını düşünenler de vardı.

Tarkan baba oldu. Baba olacağı günü sabırsızlıkla beklediğini her fırsatta dile getiren Tarkan'ın, kızı Liya'yı kucağına alması sanat camiasında geniş yankı bulmuştu. Almanya'da dünyaya gelen kızının fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayarak mutluğunu sevenleriyle paylaşmıştı.

Sırada 2018'in skandal haberlerinden biri var. Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın ilişki yaşadığı iddialarına dair görüntüler yayınlandı. Kamuoyunda, ikilinin ilişki yaşadığı iddialarına dair birçok yorum yapıldı. Medyada çıkan haberlerin ardından İntizar'ın bağlı olduğu yapım şirketi, "Profesyonel ilişkimiz sona erdi" açıklaması yaptı.

Hadise'nin annesinin intihar girişiminde bulunduğu iddiası Temmuz ayının son günlerinde magazin gündeminde bomba etkisi yaptı. Hadise, basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini doğrulayan bir açıklama yapınca ikili arasında medya üzerinden büyük tartışma yaşandı.

Bu olayla  hiç bir yalan gizli kalmadığını 2018 yılında bir kez daha görmüş olduk.

Ünlü futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay'ın bir gece kulübünde kavga etmesi Ekim ayında magazin gündemine bomba gibi düştü. Emirgan'da bir eğlence mekânında Arda Turan'ın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada Arda, Berkay'ın burnunu kırarak şarkıcıyı hastanelik etti. Futbolcunun daha sonra Berkay'ın kaldırıldığı hastaneye elinde silahla giderek, "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım" dediği öne sürüldü. Ameliyata alınan ve daha sonrasında taburcu olan Berkay'ın futbolcu Arda Turan için tutuklama kararı çıkarılması talebinde bulunduğu öğrenildi.

Açıkçası 2018 yılının magazin bombaları o kadar çok ki yaz yaz bitmiyor.

2019 yılına sayılı saatler kala temennim yeni yılın önce tüm ülkeme sonra da tüm dünya ya  sağlık, huzur, mutluluk getirmesi!!!  Savaşların bittiği, insanlığın insanca yaşayacağı güzel bir yıl olsun!!!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın!