Yeni yıla magazin haberleriyle dolu dizgin giriş yaptık. Yeni yılın ilk gününden itibaren bu hafta da çok konuşulan haberlerin başında mega star Tarkan’ın evlenme haberi oldu. Evleneceği hanımefendinin ise sanatçının fanı olduğu belirtildi. Genç kadınla hayranı olduğu Tarkan'ın bir Almanya konseri sonrası kuliste toplu çektirdikleri fotograf sonrasında etkileşimin başladığı konuşuluyor.Yani bu büyük aşkın temelleri atılmış. Bu beraberliğin sonralardan ciddi bir ilişki haline geldiğini buradan anlıyoruz.

Bu haberler gerçekse Tarkan adına inşallah hayırlı olur diyorum. Çünkü mega star Tarkan’ ı iyi tanır ve gerçekten her zaman beyefendiliği , alçakgönüllülüğü ile kendisini çok severim.

Yeni yılın bu ilk haftalarında gündeme oturan bir başka magazin haberi ise oyuncu Ceren Hindistan ile iş adamı Ümit Aslan’ ın ayrılıyor söylentileri.

Oyuncu Ceren Hindistan, iş adamı Ümit Aslan ile aşk yaşamaya başlamış, çiftin bu birliktelikten bir de kızları dünyaya gelmişti.

Sevgilisine duyduğu aşkı her fırsatta dile getiren ve kendisine aldığı hediyeleri sık sık sosyal medyada paylaşan Ceren Hindistan, Instagram hesabını kapattı.

Hindistan'ın bu hareketi 'ayrıldılar mı' sorusunu akıllara getirdi.

Tecrübelerime bakarsam “tamamıyla ayrıldık” açıklamalarını yakında duyarız.

Bugünlerde beni de çok şaşırtan bir haber var. O da oyuncu Tolga Karel. Oyuncu evleniyormuş.

Eylül ayında Azeri manken Günay Musayeva ile 4 yıllık evliliğini 8 dakikalık duruşmayla sona erdiren oyuncu Tolga Karel yeniden evlilik yolunda. Amerikalı model Sarah Scotti ile hayatını birleştirmek için gün sayan yakışıklı oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yüzük karesi ile takipçilerine müjdeyi verdi.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu birden bire evlilik haberiyle göründü.

Geçmişte yaşadığı hayat ve evliliğinde de olumsuz hayat tarzından dolayı çok antipati topladı..

Acaba bu evlilik haberleriyle kendisini eski şöhretine ve oyunculuğa yeniden kazandıracak mı?

Uzun lafın kısası 2016 yılına magazin dünyası oldukça hızlı girdi.

Bu hızla bakalım önümüzdeki haftalarda daha neler yaşayacağız.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...