Bu hafta durumlarından dolayı ya da kendi tutumlarından dolayı keyifleri kaçan bazı sanatçıları kaleme almak istiyorum. Bu sanatçılar kendi kendilerini huzursuz ve mutsuz edenler!

İlk önce Kaan Tangöze' den bahsetmek istiyorum. Kaan Tangöze bu hafta içi büyük oğlu Hakan'a doğum günü hediyesi almak için bir alışveriş merkezine gitti. Gittiği AVM' de her zaman magazin gazetecileri mutlaka oluyor. Gazetecileri karşısında görünce büyük bir şok yaşadı ve görüntülendiğini fark edince de magazin muhabirlerine sitem etti. Çünkü Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural ile eski eşi Seçkin Piriler arasında basın aracılığıyla yaşanan söz düellosu daha çok taze. Bakıldığında evliyken karısını aldatan biri olarak tabiki de gazetecilerle karşılaşmak hoşuna gitmez ünlü müzisyenin. Hal böyle olunca Kaan Tangöze'nin bütün alış veriş keyfi kaçtı. Vallahi ne diyeyim, bir şey yapıyorsan utanmayacaksın! sonra da ünlü biri olarak magazin gazetecileri seni gördüklerinde soru sorduklarında ya da görüntü almaya çalıştıklarında sitem etmeyeceksin..

Bir başka dertli sanatçı da Davut Güloğlu. Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2,5 yıla kadar hapis cezası istenen şarkıcı Davut Güloğlu olayını eminim hepiniz hatırlarsınız. Bu hafta magazin sayfalarına bu davada Güloğlu cephesinden tatsız bir haber düştü. Sanatçının avukatı, mahkemeye vekillikten istifa ettiğini bildirdi. İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya taraflar katılmadı.

Gençoğlu'nun avukatı duruşmada hazır bulunurken, Güloğlu'nun avukatı Emrullah Gözcü ise bu dosyadan istifa ettiğine dair dilekçe sundu.

Avukat Gözcü dilekçesinde, "Hakimin reddi talebimiz haksız ve kanuna aykırı şekilde şikayetçi tarafın tamamen yönlendirmesiyle reddedilmiştir. Sayın hakimin tarafsız kalacağı inancımız kalmadığı ve kendisinin çekilmediği için iş bu dosyadan biz çekiliyoruz" dedi. Mahkeme hakimi, uzlaştırma bürosundan tarafların uzlaşamadığına dair belgenin geldiğini belirtti. Sıla Gençoğlu'nun avukatı ise Güloğlu'nun avukatının istifasının davayı uzatmaya yönelik olduğunu ileri sürerek, mahkemenin karar vermesini istedi. Aradan uzun bir zaman geçti, hatırlayanlar hatırlar ama, hatırlamayanlar için bu davanın sebebi hakkında kısa bir hatırlatma yapayım. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı' da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne şarkıcı Sıla katılmamış ve "Darbeye karşıyım ama Yenikapı'daki şova katılmayacağım" demişti. Bunun üzerine Davut Güloğlu, katıldığı bir televizyon programında, "S... olsun gitsin" ifadesini kullanmıştı. Sıla, bu sözlerin ardından şikayetçi olmuş ve Davut Güloğlu hakkında, "Basın yoluyla hakaret" suçundan 2,5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açılmıştı. İşte konu bu...

Birilerine kendini cici gösterip "ben de bazı sanatçılar gibi rant elde ederim" mantığı ile ağzından çıkan lafa dikkat etmez isen, işte kendini böyle zor durumlara sokarsın. Gereksiz yere her geçen dönem bak keyfin daha da kaçıyor! Vallahi kim ne yaparsa iyi de yapsa kötü de yapsa kendine yapar.

Bu yüzden attığın her adımı, edeceğin her sözü öncesinden tartacaksın!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın