Bu hafta magazin gündemimizde her şey var. Öncelikle hepimizi üzen beklenmedik bir ölüm var. Aynı zamanda magazin dünyasında bitmeyen ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Gelin bu hafta ki konularımıza sıra ile bir göz atalım.

Başarılı oyuncu Haldun Boysan'ı ansızın kaybettik. Geçtiğimiz pazartesi akşamı dizi çekimleri nedeniyle bulunduğu Ürgüp'te yaşamını yitiren Haldun Boysan'ın aynı gün içinde iki kez fenalaştığı ortaya çıktı. Ambulansla hastaneye götürülen sanatçıya rahatsızlığının kalp piliyle ilişkili olduğu söylenmiş.

Boysan, dizi çekimi esnasında kendisini iyi hissetmemeye başlayınca oteline dönmüş. Bir süre sonra Boysan'ı kontrol etmek isteyen set ekibi, sanatçıyı odasında hareketsiz halde bulmuş. Çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde oyuncunun hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı zamanda ölümünün ertesi günü doktorunda bir randevusu randevusu olduğunu da öğrendik.Diyecek bir şey yok. Ecel geldi mi ne bir saniye önce nede bir saniye sonra beklemez. Mekanı nur olsun!

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse meslektaşı Tuan Tunalı ile boşandıktan sonra işletmeci Alp Güler ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

Başarılı oyuncu yaklaşık 2 yıldır işletmeci Alp Güler ile aşk yaşıyordu. Hazal Filiz Küçükköse, aradığı mutluluğu bulamadığını iki yıl içinde anlayınca ilişkisine son noktayı koydu. Başlarda mutlu bir ilişkileri olan ikili, 10 gün önce anlaşarak 2 yıllık ilişkilerini bitirdiler.

Küçükköse ve Güler'in kötü ayrılmadığı ve dostluklarının devam ettiği yakın çevreleri tarafından söyleniyor. Umarım bu söylenti doğru çıkar da sonradan bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmezler.

Şimdi sıradaki isim isyan bayraklarını sonuna kadar çeken bir güzel. Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç fena patladı. Hakkında çıkan haberlere sinirlenen oyuncu Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "19 yaşımdan beri bütün hayatımı, büyüme sürecimi, benim açığımı bulmaya yoksa da herhangi bir anımı manipüle edip açıkmış gibi göstermeye çalışan bir orduya karşı geçirmişim gibi hissediyorum ve gerçekten yoruldum. Herkes gibi mutlu olmak ve dilediğim biçimde hayatımı yaşamak istiyorum. Çocuk denilebilecek bir yaştan beri bunun için çalışıyorum. Benim hayatım, kariyerim, ilişkilerim ve sevdiklerim siz yıllardır üstünde tepinesiniz diye yok. Artık rahat bırakın beni."dedi.

Güzel oyuncu hakkında çıkan haberlere fena bozulmuş. Ama şunu unutuyor kendisi de nede olsa bir ünlü! bu yüzden göz önünde olan biri de her zaman yaptığı her şeyde haber olur. Ama güzel oyuncu işinden çok özel hayatıyla haber oluyor. Özel hayatıda biraz fazla inişli çıkışlı olunca bu da magazinde biraz iyi haber olmayınca doğal olarak kızıyor. Yılların birikimine bakıncada öfke patlaması oluyor. Buna yapacak bir şey yok Berrak hanım. Ya magazinin olduğu yerlerde olmayacaksın yada ünlüler dünyasını tamamıyla terk edecek, gözlerden uzak yaşayacaksın!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...