Ünlüler dünyasında sular hiç durulmuyor. Özellikle boşanmalar ve boşanmalardan sonra ki olaylar bitmek bilmiyor! Yakın dönemde yine bir evlilikte büyük bir kriz yaşandı ve sular tam anlamıyla da hâlâ durulmadı. İşte bugün ki yazımda buna değinirken yakın dönemde de aynı bu evlilik gibi sorunlar yaşayan oyuncu-iş adamı evliliğini ve bitişini hatırlatacağım.

İlk olarak sizi şöyle bir geçmişe götüreyim;

Eski oyuncu Meral Kaplan ile iş adamı Erhan Kanioğlu 2011’de evlenmişlerdi. Tuğba Özerk'in eski eşi Erhan Kanioğlu sevgilisi Meral Kaplan'la bir kafede otururken objektiflere yansıyınca bu aşk ortaya çıkmıştı. Ardından magazin gündeminden düşmemeye başladılar. Çok geçmeden iki aşık evleneceklerini açıklayarak tüm bu yaşananlara bir son verdiler

Meral Kaplan, “Evlilik kararımızı ve evlilik tarihini açıklayacağımdan dolayı çok mutluyum” demişti. Erhan Kanioğlu da evlilikte mutluluğu bu kez yakalayacağına inandığını belirterek çocuk için henüz çok erken olduğunu söyleyerek tüm dedikodulara bir son vermişlerdi ve gerçekten de o dönem evlendiler.

İlerleyen yıllarda çok tatlı bir de kızları oldu. Ama mutlulukları başladıkları gibi güzel gitmedi. Çiftin magazin sayfalarına taşınan en büyük kavgaları kızları Ela’nın dadısı yüzünden duyuldu. Bu olay duyulduktan sonra dadı tarafından dövüldüğünü söyleyen Meral Kaplan, “Eşim kavgada beni korumadı, bana vuran bakıcıya yardım bile etti” dedi. O dönem çiftin kavgalarının detayları tüm çıplaklığı ile ortalıklara saçılmaya başlamıştı. Arkasından Meral Kaplan Eşine boşanma davası açtı, 2 milyon lira tazminat istedi. Aynı zamanda Erhan Kanioğlu’na mahkemeden altı ay uzaklaştırma kararı çıkartmıştı.
Şimdi de günümüzün oyuncu-iş adamı evliliğine gelelim.
2010 yılında hayatını Ali Uğur Akbaş ile birleştiren Yeliz Yeşilmen geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini üzmüştü. Gözyaşları içinde "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum." demişti. Bu açıklama ile evliliklerinde çok büyük sorun ya da sorunlar olduğunu öğrendik. Bu hafta da Yeliz Yeşilmen'den yeni bir açıklama geldi. Yeliz Yeşilmen ile eşi Ali Uğur Akbaş bu sefer kamera karşısına birlikte geçtiler. Yeliz Yeşilmen'in açıklama yaptığı videoda eşi de arkadan dinledi.

Yeliz Yeşilmen "Biraz tatsız olaylar yaşandı. Kendi aramızda çözmeye çalıştığımız sorunlarımız var. Zamana bırakıyoruz. Çözdüğümüzde açıklama yapacağız. Şu anda aynı evde kalıyoruz. Bizim iki çocuğumuz var. Aile içinde böyle tatsız olaylar oluyor. Bunun üçüncü şahıslarla alakası yok" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar beni oyuncu Merak Kaplan ve iş adamı Erhan Kanioğlu dönemine götürdü. İnşallah sonları onlarınki gibi olmaz. Sonuç da ortada, çocuklar var. Olan da zaten bu çocuklara oluyor. Bakalım bu oyuncu-iş adamı evliliğinde perde nasıl kapanacak. Umarım tatlıya bağlanır!

Sevgi ve hoşgörü işe kalın.