Haftalardır, günlerdir canımız yanıyor. Öğle ki neredeyse her gün göz yaşlarımız oluk oluk akar oldu. Her gün üç, beş, sekiz, on artarak giden şehitlerimiz  ile ilgili haberlerimiz bitmiyor. Terör her gün canımızı acıtıyor.

Terörün en önemli maksadı ülkemizi kaos sokmak, istikrarsızlık oluşturmak! Terör, vatandaşlarımızı  umutsuzluğa iterek her bireyin kendini çaresiz hissetmesini ister. Ama bu karamsarlığa izin vermemeliyiz. İstemeden de olsa teröre hizmet etmemeli,  sosyal yaşantımıza da devam etmeliyiz.

Sosyal yaşantımızda bir magazin gerçeğimiz var. Bu hafta teröre hizmet etmemek için magazin dünyası nefes almaya devam etti. Kısa kısa bu haberlerden bahsetmek istiyorum.

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, My Dream Bride isimli ilk gelinlik defilesini önceki gün Atilla Karat'ın mücevheleri eşliğinde gerçekleştirdi. Özge Ulusoy'un baş mankenliğini yaptığı defileyi; aralarında Demet Şener, Ebru Şallı, Özge Özder ve Amina Gülse'nin de bulunduğu 200 seçkin davetli izledi. Birbirinden ihtişamlı gelinliklerin yer aldığı defilede; düşeslerin kumaşından yapılan, 5 metre kuyruğu olan gelinlik ve midi boylardaki gelinlikler ilgi gördü. Hazır bu defileyi Demet Şener de  izlemeye gelmişken magazincilerin İbrahim Kutluay'dan boşanıp boşanmayacağı ve aynı zaman da eşinin barışmak istediği iddiasıyla ilgili soruları  sormamaları garip olurdu :)  Demet Hanım'ın bu sorulara "Hiçbir şey kararımı değiştiremez. Kimse elinde belge olmadan mahkmeye gitmez" diyerek  noktayı koydu...

Bu hafta en çok konuşulan bir haberde milli futbolcu Burak Yılmaz' ın halk otobüsü şöförü ile girdiği söz dalaşıydı.

Video yayınlanmadan önce Burak Yılmaz kafasına göre yorum yapmıştı. "Valeler arabamı park etti, halk otobüsü bana vurdu" gibi açıklamalar da bulunmuştu. Fakat bu hafta halk otobüsü şöförü ile söz dalaşına girdiği video her yerde yayınlanınca gerçekleri gördük. Açıkçası milli futbolcuya bu yaptığını ben de hiç yakıştıramadım. Videoyu izlerken Burak Yılmaz' ın egosunu da gördüm. Bu video ile birlikte gerçeklerde ortaya çıktı ve Burak Yılmaz'ın maskesi de düştü. Bu hafta milli futbolcu Etiler' de ünlü bir restorandan çıkarken magazincilere yakalandı. Magazincilerin bu olayı sormaları karşısında cevap vermeden acele ile arabasına binip kaçmaya çalışınca kaza yaptı. Park alanında arabasının olduğu yerdeki demirleri fark etmedi ve çarptı. Demiri yamultan Yılmaz'ın aracında herhangi bir hasar oluşmadı. Arabadan inip arabasını ve neye vurduğunu görmek için indiğinde gazetecilerin yanına giderek bu sefer sorularını cevapladı "Son dönemde çok olay oldu. Artık bu tarz haberlerle anılmak istemiyorum" dedi. Bence de anılma Burak'cım!!! Ama bunun sebebi de sensin, başkası değil, bunu unutma !

Magazinden genelde uzak duran başarılı oyuncu Durul Bazan bu hafta kendisi ile ilgili önemli bilgiler verdi. Kendisini magazin haberlerinde görmeye alışkın olmadığımız için sadece başarılı ve güzel bir insan olduğunu biliyoruz.

Başarılı oyuncu Durul Bazan' la ilgili bilinmeyenleri kendimce benimde çok hoşuma gidenleri sizinle paylaşmak istedim.

"Rahatım ama bir tek ölümden biraz korkuyorum ama bu konuda evham yapmıyorum. Ölmek için doğduk sonuçta. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanlar için bu onlara verilmiş mucize düşününce. Çünkü ölümü düşünse zaten her gün o korkuyla yaşayamaz ve bir şey yapamaz"dedi.

Ünlü oyuncu bir de yine bilinmeyen, ama inançlı her müslümanın yapması gereken birşeyi bakın nasıl anlattı:

"Aslında çok inançlı adamım. Abdestsiz sokağa çıkmam. Benim belli ibadetlerim vardır. Onları yapmadan da kesinlikle dışarıya ve sokağa çıkmam. Hayattaki tek takıntım budur" diye konuştu.  Bence de güzel bir takıntı...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın