Mersin'de açtığı gece kulübü 11 Ekim'de çıkan yangınla kül olan Çılgın Sedat, 'kül olan hayatını'anlattı. "Evde uyuyakalmışım, uyandığımda telefonumda cevapsız aramalar vardı. Müdürü aradım 'Dükkanda yangın var abi, çok kötü' dedi. Arabaya bindim gittim. Tutmaya çalıştılar. İçeri girdim, girdiğim anda tıkandım. Ayaklarım yandı, yerler suydu, hiçbir şey görünmüyordu, iki itfaiyeci arkadaş yaralandı. Ben hayatım boyunca hiçbir yerde böyle yangın görmedim. Net bir olay yeri inceleme olmadı. Polis arkadaşlarla beraber kamera kayıtlarını izlediğimizde gördük gece yarısı civarı kameraların önünde dumanlar yükseliyor. 6-7 dakika içerisinde tamamen yangın sarıyor dükkanı " diye anlattı.

Bu hikayeyi duyunca gerçekten çok üzüldüm. Kendisini iyi tanırım. Evladı ile  ciddi sağlık sorunları yaşadığında da yanındaydım. O, alnının akı ile tırnakları ile hayatta tutunmaya çalışan düzgün bir sanatçıdır. Allah yardımcısı olsun inşallah.

Bu hafta bir tatsız olayda ünlü ve sempatik modacı Nur Yerlitaş'tan gelen haberdi. Ünlü showmen Mehmet Ali Erbil, Yerlitaş'ın meme kanserine yakalandığını "Nur'un en büyük şansı, hastalığın daha birinci evresinde kontrole gitmesidir. Sağ göğsünde kist varmış. Morali çok iyi." dedi. Kötü haberi duyan Bülent Ersoy hastaneye koştu. Ünlü sanatçı "Nur, dün beni arayıp helallik istedi" dedi.

Hastanede Nur Yerlitaş'ı ziyaret eden Demet Akalın, "Serdar hocamla Nurellam kontrolde, o kötü kelimeyi lütfen yazmayın morali bozuluyor Nur'umun. Her şey çok güzel olacak dostları yanında."dedi. Ünlü modacı etrafında çok sevilen bir insan. Bütün dostları haberi duyar duymaz  soluğu ünlü modacının yanında aldılar. Ben de ünlü modacı ablamız Nur Yerlitaş" a Allah tan acil şifalar diliyorum.

Bu hafta hem Çılgın Sedat hemde ünlü modacı Nur Yerlitaş bizleri gerçekten üzdü!

İnşallah her iki ünlümüz için hayat eskisi gibi yoluna girer ve ben de onların güzel haberlerini sizlerle paylaşırım.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın