Sık sık hızlı aşk trafiğiyle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil geçen ay Nişantaşı'nda otel çıkışı genç bir kadınla görüntülenmiş, daha sonra ünlü Showman'in yanındaki sarışın kadının şarkıcı Nevin olduğu ortaya çıkmıştı.

Sanat dünyasında son dönemde, Mehmet Ali Erbil'in yeni kız arkadaşıyla ilgili olay yaratacak hamile söylentileri kulaktan kulağa yayılmış ve haber daha sonra doğru çıkmıştı..

Daha sonra ünlü Showman Mehmet Ali Erbil ile hamile şarkıcı sevgilisi Nevin arasında "doğuracağım!" " doğurmayacaksın" kavgası çıkmış ve basına yansımıştı.

Mehmet Ali Erbil' den hemen sonra yine bu hafta bu sefer de başka bir Showman Cem Yılmaz'ın "sevgilisi hamile mi?!" dedikoduları fısıltı gibi kulaktan kulağa yayıldı.

Ahu Yağtu'dan 5 yaşındaki Ali Kemal adında bir oğlu olan Cem Yılmaz, geçen sene 'Evlenip, çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna; 'Artık 50 yaşında adamım, düşünmüyorum' diye cevap vermişti. Cem Yılmaz, Ahu Yağtu' dan ayrıldıktan sonra bir çok bayan isimle adı anılsa da, Özge Sabuncu ile ilişkisi 3 yıldır devam ediyor. Zaman zaman çift ayrılsa da bir türlü birbirlerinden vaz geçmiyorlar.

Özellikle Özge Sabuncu bir takipçisine kızıp "Yatakta kopuyorduk" diyerek bomba bir açıklamada bulunmuştu. Sabuncu bu açıklamasıyla hafızalara kazındı.

En son olarak bu hafta sahnelerin başarılı ismi Sıla ile yine bir başka komedyen Ahmet Kural arasında hamile haberleri konuşuluyor.

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz Mart ayından beri aşk yaşıyor. Bir süredir ünlü şarkıcının Suadiye'deki evinde beraber yaşamaya başlayan ünlü çiftten müjdeli bir haber geldi,

"37 yaşındaki Sıla hamile!" 

Ahmet Kural ile bebek haberini büyük bir sevinçle karşılayan güzel şarkıcı, nazar korkusuyla bu çok yeni gelişmeyi şimdilik gizlemeyi tercih ediyormuş.

Sıla, geçen yaz kendisinden 3 yaş küçük sevgilisi Ahmet Kural'ı annesi Ömür ve babası Şükrü Gençoğlu'yla da tanıştırmıştı.

Anlayacağınız bu hafta ünlü erkek komedyenlerin sevgililerinin hamile haberleriyle magazin gündemi çalkalandı 

Acaba bir komedi ile karşı karşıya mıyız?! Enteresan değil mi?!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın