Emre Kınay 'Nihayet Bitti' isimli tiyatro oyunundaki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne aday oldu. Oyunculuk kariyerinde 25 yılı geride bıraktığını söyleyen Kınay, "Afife'de 5. adaylığım. Daha önce de 1 kere ödül almıştım" dedi.

Başarılı oyuncu, Best Model ve güzellik yarışmaları sayesinde tanınıp oyunculuğa geçiş yapan isimler hatırlatılınca polemik yaratacak sözler sarf etmişti.

"Güzellik bir yere kadar önemli" diyerek sözlerine başlayan Emre Kınay, mankenlikten oyunculuğa geçiş yapanlarla ilgili bu sözleri akıllara birçok ünlüyü getirdi.

Azra Akın, Cansu Dere, Ahu Yağtu, Tuba Ünsal, Sedef Avcı, Deniz Akkaya ve Sema Şimşek, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit podyumlardan ekrana transfer olan sadece birkaç isim. 2000 yılında Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. Güzeli seçilen Cansu Dere de uzun süre boy gösterdiği podyumlara veda edip oyunculuğu seçmişti.

O dönemlerden bugünlere baktığımızda podyumlardan ya da güzellik yarışmalarından setlere geçen güzellerimizin sevgili olarak hayatlarından önemli isimler geçmiştir.

Hepsi olmasa da bazılarının oyuncu olmalarında sevgililerinin büyük rolü olmuştur.

Cansu Dere, "Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk sonucunda magazinde PR değerini de artırarak var oldu" desem yanılmış olmam herhalde?

Bana göre de gerçekten iyi oyuncu sınıfında olmayan modeldir. Azra Akın iyi bir modeldir ama yine bana göre kesinlikle iyi bir oyuncu değildir.

Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı aşk kendisini uzun süre magazinlerde dinç tuttu. Ama ne yazık ki oyunculukta podyumda olduğu gibi başarılı olamamıştır.

Bu modellerimiz gibi daha sıralaya bileceğimiz çok isim var. Erkek modellerimize de baktığımızda hanımefendi modellerimizden pek farklı değiller... Oyunculuklarından çok ön planda olan hep yakışıklılıkları!

Aynı zamanda magazin dünyasındaki aşkları ile yapılan PR'ın önemi de işin en önemli katma değeridir.

Emre Kınay tartışılmaz gerçek bir tiyatrocu ve iyi bir oyuncudur. Kendisine kesinlikle katılıyorum.

Bizim ülkemizde gerçek oyunculardan ziyade, sansasyonel ve magazin değeri yüksek olanlar sektörde canlı kalıyor!

Eminim Emre Kınay da bana katılıyordur.

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İLE KALIN.