2009 yılında Var mısın Yok musun yarışma programına çıkan ve 69 bin TL ödülle ayrılan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı o tarihten beri hiç kopmadılar. Programa çıktığında 20 yaşında olan Subaşı’nın Acun  Ilıcalı’dan 2014 yılında kızları Melisa dünyaya geldi. 9 yıllık birlikteliğin son bir yılı evlilikle geçen ikili 9 dakikada boşandı.

Fransa’da geçen yıl eylül ayında görkemli bir törenle evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın Silivri Adliyesi’nde jet hızıyla boşanmaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Fransa’nın sahil kasabası St. Tropez’de 18 Eylül 2017’de günlerce konuşulan bir düğünle evlenen çift boşanma kararını 21 Kasım’da aldı.

Evlendikleri günden bu yana magazin gündeminden düşmeyen ikili geçtiğimiz günlerde evliliklerine son verdi. Yaşanan bu olaylar sonrası ikilinin boşanması ile ilgili son dakika gelişmeleri büyük merak konusu olmuştu.

 “Şeyma Subaşı ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte” dedikodularından dolayı bu boşanma oldu diye söylentiler çıktı. Hemen bu dedikodulara karşı taraftan cevap geldi.

Subaşı sosyal medya hesabından şu ifadelerlerle karşılık verdi. “Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir!”.

Bir gün sonra da başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy da bu dedikodulara sosyal medyadan bir cevap verdi “Hem Acun abi hem de Şeyma arkadaşlarımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin, yakışıksız, asılsız ve anlamsız iftiraların son bulmasını dilerim.”

Bence de bu tarz dedikodular dedikodudan öte bir şey değildir. Acun Ilıcalı gerçekten adam gibi bir adamdır. Bir kere böylesi bir adamı hiç bir kadın böylesi çirkin bir şey ile karşı karşıya bırakmaz.

Neden şöyle bakılmıyor acaba. Acun işine herkesden daha fazla aşık olan biri. Yerinde hiç durmayan bir insan. Her an yurt dışında oradaki işlerinin peşinde koşturan biri. Çocuklarıyla bile çok az biraraya gelebiliyor. Neredeyse evinde durduğu zamanlar bile  çok az. Bu denli işiyle meşgul ve çok koşturan biri. Bir de perde arkasında yaşanan ufak tefek şeyler zaman içinde kendi içlerinde çözülmesi zor konulara  dönüşmüş te olabilir. Ama ne güzel ki  Acun Ilıcalı kendine yakışan bir şekilde, ne Şeyma Subaşı’nı ne de evladını maddi olarak mağdur etmedi ve etmeyeceğine de eminim. Önemli olan Şeyma Subaşı’nın bundan sonra hem kendine, hem evladına ve her ne kadar eski eşi olarak kalacaksa da  Acun Ilıcalı adıyla anılacağı için ona da yakışan bir hayat yaşaması. Bunu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Hanım çok güzel bir şekilde taşıdı ve hâlâ taşıyor. Zeynep Hanım kendini bilen çok kaliteli bir hanımefendi. Ayrıca bu sadece benim tespitim değil etrafımdaki ve onun etrafındaki bir çok kişiden de bu sözleri  duyuyorum. Eminim Şeyma Subaşı’da bu kalitede bir hanım efendi.

Her iki tarafa da bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar dilerim.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.