Ünlü oyuncu Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu bu hafta içi yaptığı bir paylaşımla herkesi şok etti. 'Kocam beni dövdü yardım edin!' açıklamasıyla bandajlı bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Şarapçıoğlu'nun hesabının çalındığı kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Aynı gün içinde ikinci bir şok daha yaşayan Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay'ın özel fotoğrafları kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildi. Berk Oktay ve eşi Merve Şarapoğlu'nun çıplak olduğu görülen fotoğraflar, Şarapcıoğlu'nun Instagram hesabından takipçilerle paylaşıldı. İlk açıklama Merve Şarapçıoğlu' ndan geldi. Hesabının çalındığını ama kısa bir süre sonrada geri aldığını ve bütün bu paylaşımları sildiğini söyledi. Aynı zamanda Merve Şarapçıoğlu boşanıyorlar iddasını da yalanladı. Uzun bir süredir "boşanıyorlar" dedikoduları kulislerde dolaşıyor. Aynı zamanda çift birbirlerini sosyal medyada takip etmiyorlar. Bir süredir Berk Oktay da Eskişehir de sette ve genel olarak İstanbul'a pek gelmiyor. Bana soracak olursanız bu çift arasında büyük sıkıntılar var. Sanki boşanma yolundalar gibi geliyor. Bakalım ilerleyen haftalarda ne sonuç çıkacak hep beraber göreceğiz.

Bu haftanın bir başka konuşulan konusu ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo oldu.

Kemerli burnundan rahatsız olduğu ve estetik yaptırdığı iddia edilen İdo Tatlises, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Burnundaki bandajı saklamaya çalışan genç şarkıcı İdo Tatlıses, "Estetik yok, biraz rötuş var. Aslında burun kemiğini aldırdım, beraberinde de rötuş yaptırdım" dedi. Magazin gazetecileri İdo' ya çifti yakalamışken klasik olan  evlilik sorularını yönelttiler. "Kısmetse olur. Evlenmeyi düşünüyorum, neden olmasın" diyerek nikah masasına oturmaya yeşil ışık yaktığını göstermiş oldu.

Öncelikle İdo' nun deyimi ile burnuna rötuş yaptırmasının çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yaşı o kadar genç ki ne gereği vardı?!  Boylu poslu yakışıklı bir gencin daha şimdiden bu tür takıntılarının olmasını ilerleyen yıllarda çalmaya başlayacak tehlike canları olarak görüyorum. 

Evlilik konusuna gelince. Haklı olarak her görüldüğü yerde magazin gazetecileri tarafından mutlaka sorulan evlilik sorusundan bizler gibi İdo da artık sıkıldı. 

Magazinci arkadaşlar bu tür çiftlere yıl boyunca aynı soruyu bin beş yüzkere sormaktan ve aynı cevabı almaktan sıkılmadılar. Aynı Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine "çocuk düşünmüyormusunuz" sorusu gibi. Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin çocukları olsun diye tedavi gördüklerini artık herkes biliyor. Ne yazık ki magazin gazetecisi arkadaşlar bunu bilmelerine karşın ısrarla bu çifte bu soruyu sıkılmadan sormaya devam ediyorlar. Doğal olarak ünlü çiftimizde hemen mikrofonların yanından uzaklaşarak evlerinin yolunu tutuyor. Son yıllarda soru sormasını bilmeyen magazincilerin sayısı ciddi olarak arttı. Hiç bir soru üretemeyen, yaratıcılıkları kaybolmuş bir magazin muhabiri furyası kol geziyor. Bence bu işe bir çare bulunmazsa röportaj yapacakları ünlü bulamayacaklar. Şimdi olduğu gibi masa başı işlerle magazin yapılmaya devam edilecek.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın