Koskoca bir yıl, yani 2017 bugün bitiyor.

2017 yılında magazin dünyasında  hafızalarımızdan hiç silinmeyecek bir çok olay yaşandı.

2017 yılının bu son gününde aklımızda yer eden ve her fırsatta hatırlayacağımız bir kaç haber ile bende bu yılki son köşe yazımda Siz Sevgili İstanbul Gazetesi okuyucuları ile paylaşmak istedim.

İlk önce Murat Başoğlu'nun fotoğrafları yılın skandal olayı olarak kayda geçti. Murat Başoğlu'nun teknede bir kadınla öpüşürken çekilen fotoğraflarının medyaya yansıması magazin dünyasında adeta bomba etkisi yarattı. Fotoğraftaki kadının öz yeğeni olduğu iddiaları ile skandal bir hal alan ilişki, ikili tarafından reddedildi. Ardından açılan davalar, ortaya atılan farklı yorumlar ile skandal olay, uzunca bir süre gündemi meşgul etti. Başoğlu'nun eşini öz yeğeni ile aldatma haberleri eminim hiç birimizin benliğinden silinmeyecek en kötü haberlerden biri.

2017 yılını geride bırakırken yaşanan aşklar, aldatmalar, yeni çıkan albümler derken acı kayıplar da magazin ve sanat dünyasının gündemini belirledi.

Özellikle benim bile aklımdan çıkmayan ve her seferinde bugün gibi büyük bir acı ile hatırladığım Vatan Şaşmaz' ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın 27 Ağustos'ta Beşiktaş'ta ünlü bir otelde öldürülmesi, yalnız beni değil sevenlerini de yasa boğdu. Ünlü sunucunun hayatına son veren kişi ise daha önce aşk yaşamış olduğu iddia edilen eski manken Filiz Aker'di. Aker, Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Cinayetin ardından Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ın takıntılı aşığı olduğu, ikili arasında borç ilişkisi olduğu konuşuldu. Soruşturmanın ardından  kayıtlara, Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı aralarındaki tartışmanın ardından öldürmesi ve intihar etmesi olarak geçen olay kolay kolay unutulmayacak...

2017 yılında bu iki tatsız magazin haberinden sonra şimdi de koskoca bir yıl da magazin gündeminden hiç ama hiç düşmeyen bir ismi yazayım.

Elbette o isim Demet Akalın!

Akalın, verdiği konserlerinin yanı sıra ünlü isimlerle yaşadığı polemikler ve alışverişte tercih ettiği pahalı ürünlerle yıl boyunca adından söz ettirdi. Eşi Okan Kurt'a gelen haciz kararı ile sarsılan Akalın, yoğun tempoda verdiği yaz konserleri ile kısa sürede durumu toparladı. Ünlü şarkıcı 33 bin TL'ye aldığı çizmeleri ve 5 bin 240 TL'ye aldığı çorapları ile de medyanın gündeminde olmaya devam etti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yıl boyunca 31 bin 914 haberin konusu olarak 2017 yılına damga vuran en medyatik isimler arasındaki yerini aldı.

Son olarak da benim de yakinen tanıdığım be gönüllerde taht kurmuş olan beyefendi kişiliği ve sanatı ile çok sevdiğimiz TARKAN!

Tarkan'ın "10" albümü yıla damga vurdu

Megastar Tarkan'ın merakla beklenen albümü sevenleriyle buluştu. Tarkan'ın "10" adlı albümünde yer alan "Yolla" parçası en çok dinlenenler arasındaki yerini aldı. Megastar yaz aylarında Harbiye Açıkhava'da verdiği konserlerle sevenleriyle buluştu. Yaptığı çalışmalarıyla birlikte mutlu aile tablosuyla da dikkat çeken ünlü sanatçının, baba olma arzusu da en çok konuşulan başlıklardan oldu. Tarkan, gerçekten adam gibi adam!

İşte 2017 yılında hafızalarımıza özellikle kazınan magazin haberlerinden bazıları  böyleydi.
Umarım 2018 yılı, Dünyada barışın, kardeşliğin, güzelliklerin bol olduğu bir yıl olur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın !