İki ünlü isim Mehmet Ali Erbil ve Cem Özer 'den aldığımız kötü haberlerle çok üzüldük.  Tüm sevenleriyle birlikte iyi haberlerini bekledik.

İşte yaşananlar ve bugün gelinen nokta ;

Evinde banyoda düşerek yaralanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in tedavisi sürüyor. Mehmet Ali Erbil'i kızı Sezin Erbil Yazgan, eski eşi Nergis Kumbasar ve yakınları bir an olsun yalnız bırakmadı. Demet Akalın, Sinan Özen, Funda Arar, Seda Sayan ve Nilgün Belgün'ün de aralarında  bulunduğu sanatçı dostları her gün Erbil'in tedavisinin yapıldığı Maslak'taki özel hastaneye geldiler, Erbil'i ziyaret ederek  sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar. Hastane çıkışında konuşan Sinan Özen, "Ben ilk akşamdan beri takip ediyorum. Şimdi biraz daha sevindirici güzel şeyler var ama yoğun bakımda makineye bağlı olarak takip ediliyor. Dua edeceğiz. İnşallah iyi olacak. Şu an hassas bir noktada. Geçmişe dönük bir sıkıntısı vardı. Onu çözmeye çalışıyorlar. O eşiği atlatırsa her şey güzel olacak. Eski doktoru başında. Dün gece bir cevap verdi. O cevap sevindirici fakat işi ciddi bir şekilde beklememiz gerekiyor" diye konuştu.

Funda Arar da, "Zaten yoğun bakımda. O yüzden çok bilgi de paylaşmıyorlar" dedi. Demet Akalın "Bugün biraz daha iyiymiş. Onun için herkesten sadece dua istiyorum" şeklinde konuştu. Hastaneden Seda Sayan ile el ele çıkan Nilgün Belgün "Bugün çok iyi. Her şey yolunda gayet iyiye gidiyor. Mutlu çıktım yani. Şu an ben evime mutlu gidiyorum" dedi.

Ama o günden bugüne Mehmet Ali Erbil hâlâ yoğun bakımda ve iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çok üzüldüğüm bir diğer ünlü de Cem Özer. Ünlü sunucu ve oyuncu Cem Özer 12 gün önce Afyonkarahisar'daki film çekimleri sırasında sette kaza geçirip ayağını kırmıştı. Tedavi için İstanbul'a getirilen Özer'in sağlık durumu kötüleşti ve yoğun bakıma kaldırıldı. Bu hafta, Özer'in tedavi gördüğü hastaneden "12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan sanatçı Cem Özer, 22 Ekim'de yara iyileşmesini görmekte olduğu Hiperbarik Oksijen Tedavisinin 5. seansı sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken, İdiyopatik Epileptik Atak (sara nöbeti) geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır. Anında yapılan müdahale ve MR, BT ve diğer tetkikleri sonucu akciğerde bül rüptürüne bağlı pnömotoraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınmış, bir süre uyutularak yakından takip ve tedavi edilmesi planlanmıştır" açıklaması yapıldı.

İnşallah iki ünlü ismi Allah sevdiklerine bağışlar!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.