2019'un ilk pazarından merhabalar.

İnşallah bu yıl hepimiz için güzel bir yıl olur. Eminim magazin dünyası yine dolu dolu geçecektir.

2018' in son gün, son saatlerinde magazin dünyasından sürpriz bir evlilik haberi geldi. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl sade ve bir o kadar da gizli  nikah töreniyle Amsterdam'da evlendi! Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın mutluluğu gözlerinden okunurken, ünlü çiftin nikah fotoğrafları binlerce beğeni aldı. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın nikah töreninde çok eğlendikleri görüldü. Bu sürpriz nikah kadar Burcu Kıratlı'nın gelinliğide çok konuşuldu. Gelinlik neredeyse yok dencek kadar açıktı. Hatta Sinan Akçıl gelini ilk gördüğünde "giyinmemişsin" diye şaşkınlığını dile getirdi.

 Sinan Akçıl gerçekten "sağ gösterip sol vurdu"desem yerinde olur. Bir çok kadınla adı anıldı ama o hiç beklenmedik bir anda, hiç beklemediğimiz bir kadın  ile nikah masasına oturdu. Burcu Kıratlı'yı tanırım,  çok tatlı ve düzgün birisidir. Burcu Kıratlı'nın annesi Gül Erçetingöz ve öz babasından farksız üvey babası Kenan Erçetingöz  çok sevdiğim iki değerli insandır. Bana göre böyle bir ailenin kızıyla evlenmek Sinan Akçıl'a ayrı bir sorumluluk yükler!

İyi bir ailenin güzel kaliteli kızı Burcu Kıratlı.

Sinan Akçıl'ıda iyi tanırım deli doludur! eminim bu evlilik ona iyi gelecek.

İnşallah ender, boşanmayan örnek çiftlerden biri olurlar. Bu güzel çifte mutluluklar dilerim.

2019 yılının ilk günlerinde  güzel bir haberde Gencebay Ailesi'nden geldi.

Orhan Gencebay ve Sevim Emre'nin biricik oğulları Gökhan Gencebay ilk dizisi ile ekranlarda olacak. Show TV'de yayınlanacak dizide önemli ve dikkat çekici bir rol ile seyirciyle buluşacak. Genç oyuncu Gökhan Gencebay "Nöbet" dizisinde Jandarma Üsteğmen Oğuz Berhudar karakterine hayat verecek. Oyunculuk haberi ardından vatandaşlar tarafından yakın markaja alınan Gökhan Gencebay hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. Orhan Gencebay, Sevim Emre ve Gökhan Gencebay'ı yakınen tanırım. Muhteşem bir aile. Gencebay Ailesi'ni eminim sevmeyen yoktur. Bu haberi duyan bir çok kişi eminim "Gencebay Ailesinin oğlu tabi" diyecek. Ama Gökhan Gencebay, soyadının  arkasına sığınsaydı yıllar önce oyuncu olurdu. Dikkat edin Gökhan Gencebay'ı  hiç bir zaman görmediniz, hep kaçtı. Düzgün bir hayat sürdü. Onu hiç bir sansasyonel,  kalitesiz bir haberin içinde görmediniz. İsteseydi magazin dünyasının tozunu attırabilirdi. Ama O Gencebay  Ailesinin tek çocuğuydu o kalitede büyüdü ve hep o kalitede hareket etti. Gerçekten bu güzel aileyi  yakından tanıyan biri olarak bunları  yazıyorum. Gökhan yıllardır Türkiye'nin en iyi oyuncu koçları ile çalıştı. Düzenli spor yaparak, disiplinli ve sistemli bir yaşam sürdü.

Çok çalıştı,  çok emek verdi. Kendi ayakları üzerinde durarak, emek vererek oyuncu olmak istedi ve bunu da başardı.

Emeksiz oyuncu olmak isteseydi yıllardır aileye gelen teklifleri kabul  ederdi.

Ama Gökhan Gencebay kolayı seçmedi.

Gencebay Ailesine yakışan bir evlat olarak kendisini yetiştirdi ve çok ama çok çalışarak  artık hazır olduğunda "oyunculukta ben de varım"dedi.

Bence de iyi yaptı. Yakışıklı, eğitimli her şeyden önemlisi kibirden, şımarıklıktan uzak kaliteli bir insan sektöre güzel bir giriş yaptı.

Ben inanıyorum ki Gökhan Gencebay çok güzel işler yapacak ve oyunculuğu ile adından çok söz ettirecek.

Yolun açık olsun güzel insan! bol reytingler!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.