İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere sürdürülen "Kazasız Kul Olmaz" projesinin sanat danışmanlığına, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz'ın yerine Yonca Evcimik getirilmişti.

Evcimik, yerine geçtiiğ Vatan sorulunca "Vatan konusunu hiç açmasak ben o olaya çok üzüldüm. Vatan'ı çok severdim" diye konuştu. Ama magazin gazetecilerinin ısrarlı soruları karşısında bir kaç kelime söylemek zorunda kalan Evcimik "Biz zaten daha öncesinde bu proje için görüşmeler yapıyorduk. Vatan'ın yerine olduğum doğru değil, var olan bir şeye, o yaşanan vahim olay denk geldi sadece"dedi.. 

İşte hayat böyle birşey birinin ölümü bir diğerine yeni açılan bir iş kapısı olarak karşımıza çıkıyor.

Bu hafta en çok konuşulan baş magazin haberi ise ünlü türkücü Alişan'ın nişan atması. Bu haber de detayları uzun bir süre magazin gündemini meşgul edecek.

Bu nişan atma olayında ünlü sanatçı Alişan'ın babası da olaya dahil olunca haber daha entrasan bir hal aldı.

Şöyle ki evlilik hazırlıkları yaparken ayrılan Eda Erol ile Alişan cephesinde ilk yorum yapan Alişan'ın babası Mehmet Tektaş oldu.

Ayrılığı müstakbel gelininin duyurmasına kızan Tektaş, "Kendini artist zannediyor galiba" diyerek tepki gösterdi ve aileler arasında bir polemiğin fitilini ateşledi.

İki gündür sessizliğini koruyan Alişan ise ilk açıklamayı dün sabah  Instagram hesabından yaptı. Ayrılmaktan duyduğu üzüntüyü vurgulayan şarkıcı, "Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik" dedi.

Bence Alişan nişanlılık döneminde gerçekten hiç te hoşuna gitmeyen kayde değer birşeyler yaşadı. Çünkü ilk kez bu kadar evlenme konuşunda kararlı olup tam da nikah masasına oturmaya hazırlandığı bu günlerde nişan atması bana bunu söyletiyor. Her iki taraf için de umarım olaylar daha tatsız olmadan üstü kapatılır ve herkes kendi yoluna bakar.

Son olarak da bir magazinci arkadaş ile başarılı bir model arasında yaşanan davalık bir haberi konuşalım.

Elif Ece Uzun, verdiği bir röportajdaki açıklamalarını "Fakirle evlenmem" başlığıyla yayınlayan haber siteleri hakkında, kişilik haklarına saldırıda bulundukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Ünlü mankenin avukatı Bahadır Ertangün tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen dilekçede, Uzun'un beyanlarının manipüle edilerek yayınlandığı öne sürüldü. Haberleri yayınlayan haber sitelerinin sorumlularının tespit edilerek yargılanmaları talep edildi. Ayrıca noter aracılığıyla ihtarname gönderilerek haberlerin yayından kaldırılması istendi.

Açıkcası ünlü model böyle bir söylemde bulundu mu ben de merakla bekleyeceğim bu mahkemenin sonucusunu..

Sevgi ve hoşgörü ile kalın