Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze namazı Marmara İlahiyat Camii'nde kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere çok sayıda siyasi isim katıldı. Yılmaz, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE MHP LİDERİ BAHÇELİ CENAZE TÖRENİNDE 

İlahiyat Camii'ndeki cenaze  törenine  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile aralarında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Tansu Çiller, eski TBMM başkanları Cemil Çiçek ile Köksal Toptan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fener Rum Patriği Bartholomeos, Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli'nin de bulunduğu çok sayıda isim katıldı. 

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER 

Cenaze namazı öncesi Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. 

ÖLÜMÜNÜNDEN YARIM SAAT ÖNCE BABASI MESUT YILMAZ'I ARADI

 Yavuz Yılmaz'ın ölümünden yarım saat önce Mesut Yılmaz ile konuştuğu ve Amerika'da tedavisi için bulunan annesinin durumunu sorduğu öğrenildi. (Ajanslar)