Kayıp kız çocuğundan kahreden haber geldi. 10 yaşındaki C.A., 3 gün önce İzmir Ödemiş'te evlerinin önündeki parktan kaybolmuş, dedesinin cep telefonuna "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı bir mesaj gelmişti. Günlerdir aranan C.A.'nın cansız bedeni en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki komşuları S.T.’nin evindeki aramada bulundu. Haberin ardından mahalle halkı duruma büyük tepki gösterdi, gergin dakikalar yaşandı.

Komşu S.T.’nin ilk ifadesinde, "Yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği belirtiliyor. Küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü değerlendirilirken cinayet ve olay yeri inceleme polislerinin evdeki incelemeleri sürüyor. 

İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Ödemiş’te, 10 yaşındak C.A. evlerinin önündeki parkta oyun oynarken ortadan kaybolmuştu. Polis ekipleri tarafından her yerde aranan minik kızın ailesinin karşısındaki evden ihbar alındı.

Bir koku geldiği üzerine başlatılan inceleme sonrasında bölgeye olay yeri inceleme ekipleri, ambulans sevk etti. Çok sayıda vatandaş ve minik C.A.'nın ailesi de olay yerine geldi. Yapılan incelemede minik C.A.'nın cansız bedeni evin içerisinde bulundu.

Aile, 10 yaşındaki C.A.'nın ölü bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.

Ceylinden kahreden haber Mahallede büyük öfke

ORTALIK KARIŞTI POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Küçük kızın ölü bulunduğu haberi bir anda kentte duyuldu. Kalabalığın C.A.'nın ölü bulunduğu noktaya gelmesi üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Kızgın vatandaşlar, sloganlar eşliğinde önce güvenlik şeridini geçti. Grup ardından ellerindeki taşlarla 'çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz' sloganlarıyla eve saldırdı.

Araya giren polis ve olay yerinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Gerginliğin büyümesinin ardından Çevik Kuvvet havaya defalarca ateş açtı ama yine de öfkeli kalabalık sakinleşmedi.