Son dakika haberine göre; Diyarbakır MÜSİAD Başkanı İsmail  Özşanlı'ya silahlı saldırı düzenlendi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı silahlı saldırıya uğradı. Özşanlı, evinden çıkarken uğradığı silahlı saldırıda vücuduna isabet eden 5 kurşun ile ağır yaralandı. 

GENEL DURUMU İYİ

Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti'nde saat 01.30 sıralarında evine gitmeye çalışan MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden 4 kurşunla ağır yaralanan Özşanlı, olay yerine çağrılan ambulans ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Özşanlı, ilk müdahalesinin ardından Genel Cerrahi Yoğun Bakım ünitesine alındı. Doktorlar, Özşanlı'nın genel durumunun iyi olduğunu söyledi.

15 BOŞ KOVAN BULUNDU

Saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişiler olaydan sonra kayıplara karışırken, olay yerinde inceleme yapan polis 15 boş kovan buldu. Kaçan saldırgan ya da saldırganların yakalanması amacıyla polis çalışma başlatırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.