Manisa'da cinnet geçiren bir asker 3 askeri şehit ederken 3 askeri de yaraladı. Daha sonra cinnet geçiren askerin aynı silahla intihar ettiği belirtildi. Yaralı askerler bölgedeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  Olay, Manisa’nın Kula İlçesi Jandarma Karakolunda meydana geldi.  Karakolda görev yapan bir er cinnet geçirdi. Elindeki otomatik piyade tüfeği koğuşta uyuyan erlere ateş açarak 3 silah arkadaşını şehit etti. 

3 ŞEHİT, 3 YARALI

Edinilen ilk bilgiye göre gece saat 03,30 sıralarında girdiği bunalım sonucunda otomatik piyade tüfeği ile koğuş içerisinde uyuyan arkadaşlarına ateş açan bir asker, 3 silah arkadaşını şehit etti. Daha sonra aynı silahla intihar ettiği öğrenildi. Edinilen ilk bilgilere göre olayda 3 asker şehit olurken intihar eden askerle birlikte 4 kişi hayatını kaybetti, 3 askerde yaralandı.

Yaralı askerler, 112 acil ekipleri tarafından Kula devlet hastanesine getirildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı 3 asker Salihli devlet hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken ayrıntılar daha sonra aktarılacak.