Son dakika haberine göre; İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'ın ölümünde ihmal iddialarıyla ilgili inceleme başlatıldı. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyip Gümüş, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın ölümüne ilişkin ihmal iddiaları üzerine inceleme başlatıldığını açıkladı. 

'EKİPLERİMİZ İSTANBUL'DA'

Gümüş konuya ilişkin şunları ifafe etti

Neticede acil vakaların yönetimi kompleks bir olaydır. Sadece bir mide ağrısıyla gelen kişi kalp krizi geçiriyor olabilir, birçok semptomla beraber gelebilir. Bu bakımdan kamuoyunda ya da basında çıkan haberler dolayısıyla, söz konusu hastaneyle ilgili değerlendirme ve incelemeyi bugün itibarıyla yapıyoruz. Ekiplerimiz İstanbul'da

DOSYALARA VE TETKİKLER İNCELENECEK

Bu ihmal söylemlerinin değerlendirilmesi gerekiyor. Dosyasına bakılması lazım, hastanın hastaneye girişinden itibaren yapılan tetkiklerin ve taburcu oluncaya kadarki sürecin incelenmesi gerekiyor. O bakımdan biz dosyalara ve yapılan tetkiklere bakarak değerlendirmede bulunacağız. (Ajanslar)