İstanbullulara meteorolojiden kötü haber geldi. Çöl sıcaklarının ardından geçtiğimiz hafta hava sıcaklıkların düşmesiyle nefes alan İstanbul'da sıcak havalar yeniden etkili oluyor. Meteoroloji  hava sıcaklığının ülkemizin iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağını açıkladı. Peki bugün ve yarın hava nasıl olacak? İşte 9 Temmuz pazar 2017 hava durumu...

9 TEMMUZ PAZAR KARADENİZ'DE HAVA DURUMU

Yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR ARTACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülkemizin iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile doğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

9 TEMMUZ PAZAR İL İL HAVA DURUMU

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 30
İstanbul: Az bulutlu ve açık 30
İzmir: Az bulutlu ve açık 36
Adana: Az bulutlu ve açık 36
Antalya: Az bulutlu ve açık 36
Samsun: Az bulutlu 26
Trabzon: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 24
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 28
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39

10 TEMMUZ 2017 PAZARTESİ İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul yeni haftanın ilk gününe bol güneşle başlayacak. 10 temmuz 2017 pazartesi günü İstanbul genelinde hava sıcaklığının 30 derece olması bekleniyor.