Geçtiğimiz akşam otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından kurşunlanarak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın doğumundan ölümüne kadar geçen hüzünlü hayat hikayesini anlatan bir video derlendi. Vatan Şaşmaz'ın ölümündeki detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aynı zamanda birçok kişi ekranların sevilen yüzü Vatan Şaşmaz'ın hayat hikayesini merak ediyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN İLE ZİRVE YAPTI

Sabah programları modasının yaygınlaştığı yıllarda ekranlardan eksik olmayan Vatan Şaşmaz birçok reklam ve klipte rol aldı. Dün akşam saatlerinde öldürüldüğü haberi gelen Vatan Şaşmaz'ın kariyeri Çocuklar Duymasın dizisiyle yükselişe geçmiş oynadığı 'Engin' karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

GERÇEK İSMİ VATANSEVER'Dİ

1974 senesinde dünyaya gelen Vatan Şaşmaz aslen Çanakkale Bigalıdır. Annesi Safiye Hanım, Vatan Caddesi üzerindeki bir hastanede dünyaya getirmiş biricik oğlunu... Onun için Vatansever ismini vermişler. Zamanla herkes ona Vatan demeye başlamış. 1984 yılında anne ve babasının boşanmasının ardından dedesi ve annesiyle oturmaya başlamış.(Haber7)