Adana'da evlilik vaadiyle 77 yaşındaki adamı kandırıp ara sokakta öldüresiye dövdükten sonra 4 bin 500 lirasını gasp eden zanlının, İstanbul'a kaçıp burada eğlenip balık avladığı öğrenildi. 
  Alınan bilgiye göre, olay, 20 Temmuz günü Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi, 31090 Sokak'ta sabah saatlerinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Adana'ya gelip kışın portakal bahçesinde, yazın ise karpuz tarlalarında bekçilik yapan Ali Bulut, tarla sahibinden 4 bin 500 lira toplu para aldı. Bulut, izinli olduğu günler Mirzaçelebi Mahallesi'nde bir kahvehaneye takılmaya başladı. Bulut, burada kendisinden 50 yaş küçük 27 yaşındaki Turan Ö. ile tanıştı. 20 Temmuz günü de izinli olduğu için yine sabahın erken saatlerinde kahvehaneye geldi. Turan Ö. de kahvehanedeki Bulut'un yanına geldi.

  Evlilik vaadiyle götürdü
  Turan Ö. bekçinin gömleğinin cebindeki parayı gördü. Bunun üzerine Turan Ö. bekçiye evli olmasına rağmen "Burada Suriyeli biri var genç, güzel hem de bakıma muhtaç, hem ona bakmış olursun hem de evlenirsin" dedi. Bulut, bu teklifi kabul edince Turan Ö. ancak kızın ailesinin 3 bin lira para istediğini söyledi. Parası olan bekçi bu durumu kabul edince Turan Ö. kızı göstermek için Bulut'u kahvehaneden çıkartıp Mirzaçelebi Mahallesi ara sokaklara götürdü.
  Bu arada, Bulut'tan bin lira da para aldı. Daha sonra mahallede ara sokakta bir eve girip çıkıp paranın kalan kısmını da ailenin istediğini söyledi ancak yaşlı adam parayı vermek istemedi. Bunun üzerine Turan Ö. yaşlı adamı darp etmeye başladı. Kanlar içinde kalan yaşlı adamın cebindeki parayı alan Turan Ö. koşarak kayıplara karıştı.