Ekonomik durumu kötü olan ailelere yardım eli uzatmak amacı ile açılan İYİNDER çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan Bayramı'nda Eyüpsultan'a bağlı Akşemsettin Mahallesi'nde yardıma ihtiyacı olan aileler mahalle muhtarı Hakan Demir tarafından tespit edildi.  Türkiye Fotoğraf Grubu ve Runarchy koşu gruplarından gönüllülerin katkıları ile tespit edilen 50 çocuğa bayramlık kıyafet alındı. Kıyafetlerini alan çocuklar, mutlulukla evlerine koştu.

HER ŞEYE DEĞER

Konu hakkında açıklama yapan Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir, "Bayramlarda çocuklarımızı sevindirdiğimiz için çok mutluyum. Vesile olan herkese çok teşekkür ederim, Allah razı olsun" dedi.

Türkiye Fotoğraf Grubu gönüllü temsilcilerinden olan Murat Elüstü ise, çocukların mutluluğunun her şeye değer olduğunu söyleyerek, "Bayramda çocukları sevindirdiğimiz için çok mutluyum, onların tebessümü her şeye değer. Vesile olan herkese teşekkürler" şeklinde konuştu. İYİNDER derneği üyesi Pınar Çulha'da iyilik çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, destek olan herkese teşekkür etti.

Sibel GÜLERSÖYLER