Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD'deki Hakan Atilla davasıyla ilgili olarak "Ben oradan bir adalet beklemiyorum. 2019'a giderken bunlar daha başlangıç, daha ne iftiralar ortaya atacaklar. Hukuka uygun bir yarış yapmayı beceremediler, beceremeyecekler. Bu usulle netice almak istiyorlar, alamayacaklar." dedi. 

ABD'DEKİ "HAKAN ATİLLA" DAVASI

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ın açıklamasından satır başları: 

ABD, New York'ta bir tiyatro ortaya konuyor. Bir parçası da Cumhurbaşkanımız ve ailesine karşı CHP eliyle oynanıyor. İkisinin hedefi de Türkiye, Cumhurbaşkanı ve hükümetidir. Bir dava düşünün yargılanan hakim FETÖ'nün organizasyonuna katılmış. Raportör bahsediyor, raporları götürenler, hem CHP'li milletvekili hem de bir başka bürokrat. Bunlar da FETÖ'cü oldukları iddia edilen kişiler. Tanık olarak dinliyor birisi, o da FETÖ'cü. Yargılayan FETÖ'nün organizasyonuna katılan hakim. Böyle bir mahkemeden hangi adaleti bekliyoruz. Ben oradan bir adalet beklemiyorum. 2019'a giderken bunlar daha başlangıç, daha ne iftiralar ortaya atacaklar. Hukuka uygun bir yarış yapmayı beceremediler, beceremeyecekler. Bu usulle netice almak istiyorlar, alamayacaklar. 

Gözde olan gözden düşürülebilir ama kalpte olan kalpten düşürülemez. Tayyip Erdoğan, Türk milletinin kalbinde sevgi ve saygı kazanmış Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük siyasi liderlerinden birisidir. (Habertürk)