Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda, Ankara ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) yönetici ve üyelerini kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna, güzel hizmetlere vesile olmak istediğini, el birliğiyle Ankara'yı iyi yerlere getireceklerini söyledi. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin de olduğunu aktaran Tuna, "Bu hizmetlerden dolayı Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum. Onun da büyük hizmetleri oldu. Bu bir bayrak yarışı. Bundan sonra biz de elimizden gelen bütün imkanları kullanarak hizmetimizi sürdüreceğiz." diye konuştu. AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman da Başkan Tuna'ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

'HER TÜRLÜ HİZMETTE YANINDA YER ALACAĞIZ' 

Tuna'ya yeni görevinde başarı dileyen Yaman, "Başkanımızı daha önceden biliyor ve tanıyoruz. Her daim bizim yanımızda oldu. AHİD olarak her zaman başkanımızın yanında olacağız. Ankaramız için yapacağı her türlü hizmette yanında yer alacağız." ifadelerini kullandı.

"FISKİYE UYGUN YERE GİDECEK"

Bir gazetecinin Ankara Büyükşehir Belediyesi binası önündeki fıskiyenin kaldırılmasına ilişkin sorusuna Tuna, "Fıskiyenin ününü bilemiyorum. Geçen Sayın Bakanımız geldiğinde trafikte bir sıkışıklık oldu. Araçların manevra yapamaması yönünde sıkıntı olduğundan dolayı kaldırıldı. Geçmişiyle ilgili bir malumatımız yok. Uygun olan yere gidecek." cevabını verdi.

GEZİ OLAYLARINDA GÜNDEM OLMUŞTU 

Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde yer alan fıskiye Gezi olayları sırasında Melih Gökçek adına açılan sahte hesaptan atılan "Belediyenin önündeki fıskiyeyi kim kırdı" tweetiyle gündem olmuştu. (Ajanslar)