25 haziran 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

25 haziran 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 25 haziranda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 25 haziran 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 24 Haziran 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde kişisel hayatınızdan ziyade iş hayatınız daha ağır basıyor. Karşılaşacağınız problemleri soğukkanlılıkla karşılamalı duygusal düşünmeyi bir kenara bırakıp mantığınız hareket etmelisiniz. Böylece başarı sizinle beraber olacaktır. İş hayatınızda yaşayacağınız yeni tartışmalar size yeni kapılar aralayabilir. İletişim kanallarınızı açık tutumayı ve kendinizi iyi ifade etmeyi unutmayın. 

BOĞA BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bu aralar dikkatli olmanız gerekiyor. Haksız bir kararın yanında yer almak sizi ilerleyen zamanlarda pişman edebilir. Ekonomik olarak var olanı korumalı ve riskten uzak durmalısınız. Özel yaşantınızda partnerinizle ilişkilerini güçleniyor. 

İKİZLER BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 25 Haziran)

Dostlarınıza güveniniz size başarının kapısını arayalayacak. Onlarla aynı fikirde olmanız yatırımlarınızda sağlam adımlar atmanıza yardımcı olacak. Böylece finansal olarak kazançlarınız da artacak. Bir önce dostlarınızla aldığınız kararları uygulmanın zamanı geldi. Asla başka kişilerin düşüncelerinizin hayata geçmesini engellemesine izin vermeyin. 

YENGEÇ BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (25 Haziran - 23 Temmuz)

Bu aralar üzerinizde rehavet, işinize odaklanmanızı engelleyebilir. İşlerinize odaklanarak ihmalkar davranışlardan kaçınmalısınız. Göstereceğiniz dikkat size terfi ya da sürpriz kazançlar olarak geri  dönecektir. Özel hayatınızda devam eden kara bulutlar dağılmaya başlıyor. İnatçı davranışları ve geçmişte olanlarıbir kenara bırakın. 

ASLAN BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün ekonomik açıdan çok iyi olduğnuzu bir dönem. Şansınızı her noktada değerlendirmeye özen gösterin. Özel hayatınızda ise geçmişten bir misafirle karşılaşabilir hatta telefon alabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kendinizi beğenmiş davranışlardan uzak durmalısınız. Özel ilişkilerde iki aşk arasında kalabilirsiniz. Bu durumda kendinizi karar verememe ve baskı altında hissedebilirsiniz. 

TERAZİ BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Ruhsal anlamda yenileme ile değişim başlayacak. Unuttuğunuz heyecanlar hem iş hem de özel hayatınızda kendisini gösterecek. İş hayatınızdaki bozukluklar ve buna bağlantılı olan maddi sıkıntılarınız bugünden itibaren düzelmeye başlıyor. Bu süreçte yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. 

AKREP BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bu dönemde artık ektiğinizi biçiyorsunuz. İş hayatınızda dostlerınız sayesinde hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Önemli fırsatlar karşınıza çıkacak ve kimsenin baskısı altında kalmadan doğru karar vermeniz önemli. 

YAY BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Kalıplaşmış düşüncelere kendinizi sıkıştırmamalısınız. Yenilikler ve kalıpları yıkmak sizi korkutmamalı. İlk başta zor gelse de bunu yapabilecek güç içerinizde. Artık içinizdeki kendinizi keşfet zamanı geldi. 

OĞLAK BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kendinizi sinirli olarak hissedebilir ve bu öfke gerilimlerini boşaltacak yer arayabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda duygusal davranışları sınırlandırımalısınız yoksa büyük sıkıntılar kapnızı çalabilir. İlişkilerini güce değil yapıcı bir tutuma odaklamalısınız. 

KOVA BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Duygu oranınızın arttığı en gçlü dönemdesiniz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bu günlerde kişisel kararlar alabilirsiniz. Büyük bir karar alabilir artık kendiniz için yaşamanın anlamına varabilirsiniz. Bu karar etrafınızdakiler tarafından şaşkınlıkla karşılanabilir.

BALIK BURCU 25 Haziran 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Duyuglarınızı açıkça belli etmelisiniz. Geçmişte yaşananlar ikili ilişkilerinize zarar verebilir. Çevrenizdeki insanlarla tartışma yaşayabilirsiniz. Sakin ve hoşgörülü davranmak size birçok şey kazandıracaktır.