23 kasım 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

23 kasım 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 23 kasımda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 23 kasım 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün işinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçının. Uzun ve ayrıntılı düşünmeden alacağınız kararlar geleceğiniz için ciddi sorunlar yaratabilir. Maddi konularda sorun olmasa bile yine de hesapsız halinizden vazgeçmelisiniz. Aşk hayatınızda sevgilinize bir ders vermek ister gibisiniz onu seviyorsunuz ancak bir hatasının olduğunu düşünüyorsunuz. En iyisi konuşun onunla.

BOĞA BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünlerde giderek artan özel hayatınızdaki gerilime son vermek için adım atmalısınız. Yaşanan sorunların köküne inmeli ve çözüm için kararlı olmalısınız. Her gün aynı şeyleri konuşmak çözüm değil, kaostur. Sizi de ilişkinizi de tüketir. Maddi yatırımlarınızda dikkatli olmalısınız çevrenizde ki kişilerin söylediklerine kulak vermekte fayda var.

İKİZLER BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugünlerde işinizle ilgili tüm duygularınız değişti Şimdi daha mutlu ve başarılı bir çalışma sergiliyorsunuz. Bunda özel hayatınızdaki huzurun yenden sağlanmış olmasının büyük payı var. Şimdi dört elle yeniden eski kariyerinize ulaşmak için çabalamalısınız. Maddi olarak kendi ayarlamalarınızı yapamıyorsunuz ancak bunun sebebi fazla eli açık olmanızdan kaynaklanıyor. Biraz dikkat.

YENGEÇ BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün işinizle ilgili gelişmeler sizi yeni kararlar almaya zorlayabilir. Ailenizi de düşünüp öyle karar vermelisiniz. Uzun seyahatler söz konusu olabilir, iyi düşünmelisiniz. Maddi problemleriniz devam ediyor harcamalarınızı kısarak bunu üstesinden gelemiyorsunuz başka bir alternatif düşünmelisiniz. Alerjiniz sizi yine üzebilir, dumanlı ve tozlu ortamlardan uzak durun.

ASLAN BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün işinizle oldukça önemli gelişmeler ve çalışmalar söz konusu. Tüm dikkatinizi yaşananlara vermeli ve doğru kararlar verebilmek için bütün detaylara hakim olmaya çalışmalısınız. Yeni durumun hayatınıza etkileri tahmininizden fazla olabilir. Özel hayatınızda ise, mutluluk için daha fazla ne beklenebilir ki… Siz kıskanılan bir hayatı ve ilişkinin içerisindesiniz, keyfini çıkarın.

BAŞAK BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünlerde gelecekle ilgili planları daha fazla yapmaya başlayabilirsiniz. Maddi konularda uzun vadeli planlarınız var aslında ancak bunları gerçekleştirmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Duygularınızı sevgilinize söylemekte bu sıralar çekingen davranıyorsunuz ancak onu şımartmamayı düşünürken ondan fazla uzaklaşıp kaybetmeyi göze alıyorsunuz. Aslında ara sıra bunu belli etmelisiniz.

TERAZİ BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Eylül - 23 Ekim)

Bugün aslında işe gitmesem dediğinizi duyar gibiyiz. Son zamanlarda çok yoruldunuz ancak buna değdi. Bugünlerde bunun mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yeni ve güzel haberlere hazırlıklı olun. Uzun süren bu beraberliğinizin arkasında birbirinize olan sadık tutumunuz söz konusu arada ki saygıyı koruduğunuz sürece ilişkinizin süresi daha da uzayacaktır.

AKREP BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Siz kolay sinirlenen biri değilsiniz. Kimseyi incitmemek için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz. Ama artık reddetmeyi öğrenme zamanınız geldi, aksi takdirde incinen hep siz olmaya devam edeceksiniz. Bugün özellikle iş hayatında buna bir adım atmakla başlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı akıllıca kullanacağınız bir gün yaşıyorsunuz. Biraz da birikimi yapmayı düşünebilirsiniz.

YAY BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugünlerde işinizle ilgili aldığınız kararlarda ise durum beklediğinizden iyi. Gelecek sizin için şimdiden aydınlanmaya başladı. Özel hayatınızda ise işler biraz karışık. Duygularınız ve mantığınız aynı şeyi söylemiyor. Bir karar veriyor bir vazgeçiyorsunuz. Böyle devam etmeniz sizi yaralayabilir. Bir karar vermelisiniz.

OĞLAK BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Son zamanlarda işinizdeki başarınız herkesin dilinde. Bu başarıyı takdir eden de var kıskanan da. Alkış da haset de sizi etkilemesin ve siz tedbiri elden bırakmayın ve işinize dört elle sarılın. Bugün akşam saatlerinde sürpriz bir misafiriniz olabilir. Tüm ailenin mutlu bir gece geçirmesi için güzel bir ziyaret olacak. Bugünlerde baş ağrılarınız artabilir, dikkat.

KOVA BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Mart)

Aslında zaten sabırlı ve sakin biri değilsiniz, tam aksine tam bir hiperaktifsiniz. Ancak işinizle ilgili asi davranışlarınız iş hayatınızda pek olumlu karşılanmıyor daha sabırlı davranmanız sizin için daha olumlu sonuçlar doğurur. Becerileriniz doğru zamanlarda yaparsanız hem işinizde hem de sosyal hayatınızda yükselmenizi sağlayabilir.

BALIK BURCU 23 Kasım 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu sıralar iş hayatınızda dikkatinizi toparlayıp işinizi yapmak sizin için büyük sıkıntı oluyor ancak işinizi seviyor olmanız sayesinde birçok şeyin üstesinden geliyorsunuz. Ayrıca bugünlerde enerjiniz çok yüksek. Oldukça aktifsiniz adeta her yerdesiniz, yeni ortamlara giriyor ve üzerinizdeki stresi atıyorsunuz. Maddi olarak da rahat bir dönem geçiriyorsunuz. Yine de temkinli davranmaya özen göstermelisiniz.