7 BİN BEKÇİ ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete'de 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlanmıştı. Yayımlanan KHK ile Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 7 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadro ihdası yapıldı. Yayımlanan KHK'nın ardından bekçi alım ilanı adaylar tarafından beklenmeye başladı. Peki,  EGM 7 bin bekçi alım ilanını ne zaman yayımlayacak?

7 BİN BEKÇİ ALIMI HANGİ İLLERDE OLACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde kadro ihdası yapılan çarşı ve mahalle bekçisi alımları Adana, Gaziantep, Hatay, Ankara ve Mersin illeri için gerçekleştirilecektir.

ALIM İLANLARI ARTIK YAYIMLANSIN TALEBİ

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çarşı ve mahalle bekçisi alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar sitemiz geri bildirim ve yorum göndermekle beraber çeşitli sosyal paylaşım platformlarından da seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Kanun Hükmünde Kararname'nin ardından heyecanlı bir bekleyiş içine giren adaylar bu ilan bekleme süresinin en az seviyeye indirgenmesi konusunda yetkililere çağrıda bulunuyor. Adaylar söz konusu alımların yapılacağının aylardır gündemde olduğunu ancak hiç bir İl Valiliğinin ve Emniyet Genel Müdürlüğünün ilan yayımlamamasından şikayetçi olduklarını da belirtiyorlar. 

Kamupersoneli.net Notu: EGM 7 bin çarşı ve mahalle bekçisi alımına ilişkin genel şartların ve başvuru detaylarının ne zaman yayımlanacağına ilişkin yetkilileri açıklama yapmaya davet ediyoruz. Sizlerde sayfanın alt kısmından yorum yaparak bekçi alım ilanlarının yayımlanmaması hakkında görüşlerinizi diğer adaylarla paylaşabilir ve taleplerinizi belirtebilirsiniz.

Kamu Personeli