20 aralık 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

20 aralık 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 20 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 20 aralık 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Sorumluluklarınızın ön plana çıktığı bir gündesiniz. Bu durum sizi biraz bunaltabilir. Geleceğe yönelik planlarınızı gerçekleştirmeye başlayacağınız bir dönemdesiniz. Önünüze çıkacak insanlar planlarınıza engel olabilir.  

BOĞA BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Uzun süredir aklınızda bulunan sorulara cevap arama meşguliyeti içerisindesiniz. Bu aralar arakadaşlarınızın vereceği tavsiyelere dikkat edin. İş hayatınızda sürpriz gelişmelerin yaşandığı bir dönemdesiniz. 

İKİZLER BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İş hayatınızda yeni ortaklıklar kurmanın arefesindesiniz. Bu doğrultuda yapacağınız tek şey ise ortalık kuracağınız kişiyi iyi arştırıp, onunla yola çıkmak. Ailenizin üzerinizdeki kara bulutlar dağılmaya başladı. Ailenize yeni katılacak bir birey ile mutluluğunuz daha da artacaktır: 

YENGEÇ BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Eğitim hayatınızda yeni bir süreç sizi  bekliyor. Bugün atacağınız adımlar bu sürecin şeklini belirleyecek. Sabırlı olun ve düşünerek karar verin. Maddi konularda ise problem yaşamamak istiyorsanız harcamanıza dikkat edin. 

ASLAN BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aşk hayatınızda partneriniz ile iletişim kurmakta yaşadığınız sorun ilşkinizi içinden çıkılmaz bir hale sokmuş durumda. Her şeyden önce yaşadıklarınızı bir kenara koymak sağlıklı bir iletişim ortamının oluşmasına olanacak sağlayacaktır. Sonrası ise çorap söküğü gibi gelecektir. 

BAŞAK BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

İş arkadaşlarınızın işlerini sizin üzerinize yıkması canınızı sıkabilir. Kimseye 'hayır' diyememenin oluşturduğu bu durumdan kurtulmak için arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymalı ve kendinizi düşünmelisiniz. Son zamanlarda alacağınız bir haber düzene koyduğunuz hayatınızı biraz sarasabilir. 

TERAZİ BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

Ailevi sorunlarla olan meşguliyeniz diğer işlerinizi aksamasına yol açıyor. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak ama insanlara hemen güvenmemekte sizin için fayda var.

AKREP BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir. İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor.

YAY BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Yaşantınızda yepyeni bir dönemi başlatmak için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Ayrıca, gelişmeler sizin beklediğinizin dışında olabilir. Fakat, fırsatları en iyi biçimde değerlendirebileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumlu ve güçlü beklentiler içine girmeye gayret gösterin

OĞLAK BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Gün içinde parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. 

KOVA BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşleriniz için yapmak istediğiniz başlangıçlar için uygun bir gün olmayabilir. Mücadele edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. 

BALIK BURCU 20 Aralık 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Sakin bir gün sizi bekliyor ve gücünüzün daha iyi fark ettiğinizi göreceksiniz. Karamsarlığınızı unutun