Bir yılı daha geride bırakıyoruz... Ünlüler dünyası için 2019 yılı çok hareketli geçti. Bazı gelişmeler ise Türkiye gündemine bile taşındı. 2019'un son pazarında gelin tek tek bu haberlerden bazılarını hatırlayalım...

Seren Serengil ile Yaşar İpek, 2017 yılında evlenmişti. Üç düğün yapan çift, mutluluklarını her fırsatta dile getirirken bir anda boşanacaklarını açıkladı.
Seren Serengil, İpek'ten şiddet gördüğünü açıklayarak tedbir kararı aldırdı. İki taraftan şok iddialar ortaya atılırken Serengil'in, yaptığı açıklamalar magazin gündemini sarstı. Serengil, "Yaşar İpek'in kardeşi, Gülben'in eski çalışanı. Onu üstümüze sürdü, hep bizi mahvetti. Yaşar'ın babası belli değil. Yaşar'ın annesi iki erkek kardeş ile evlenmiş. 2 sene boyunca beni hep dövdü ama seviyorum diye sabrettim. Keşke en başta yapsaydım bunu. Yaşar madde bağımlısı. Parası yok diye bu işi yaptı. O parasız diye evimde besledim, onu gezdirdim. Tedavi görüp arınsın istedim." dedi.İşte bu sözlerle aşıklar düşman oldu ve boşandılar.

Şimdi sıradaki haberimiz ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret.

İşletmeci Nusret Gökçe, New York'taki mekanında çalışan elemanlarıyla mahkemelik oldu. Süleyman Küçür, Onur Usluca, Yunus Delimehmet ve Batuhan Yunkuş 'Bahşişlerimize el koydu, bize mobbing uyguladı, sonra da haksız yere işten çıkardı' iddiasıyla Nusret Gökçe'ye dava açtı. Mahkeme de Nusret'e 237 bin dolar (1 milyon 366 bin TL) tazminat ödemeye mahkum etti. 2019 yılının son çeyreğinde bu haberde çok konuşulmuştu.

Çok konuşulan diğer ünlümüz ise Erkenci Kuş dizisiyle dikkat çeken Can Yaman oldu. 2019 yılında oyunculuğundan daha çok açıklamalarıyla gündeme geldi. Gittiği ülkelerde, havalimanında binlerce kişi tarafından karşılanan, Can Yaman hakkında önce 'cast ajansı' iddiaları ortaya atıldı.Yaman ise, "Havalimanına o insanları ben toplamıyorum" dedi. Daha sonra ise, İtalya ve İspanya'da dizileri yayınlanan Can Yaman'ın, Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili sözleri olay oldu. Oyuncu daha sonra da 'libido' açıklamasıyla tepki çekti. Can Yaman'ın, "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" ifadelerine birçok oyuncudan tepki geldi. Yine yurt dışında sözde yabancı bir hayranının "gerçek misiniz" sorusuna "Arka odaya geçelim" şeklinde çirkin bir yanıt verdi.

2019 yılında bir çok kez sevenlerini korkutan bir ünlümüz var. Geçtiğimiz yıl ekim ayında evinde düşerek yaralanması sonucu kaburgaları kırılan ve 'kaçış sendromu' hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda tedavi gördü.Daha sonra hastane çıkışında "Yoğun bakımdan çıktığımda vücudumun hiçbir yerini kımıldatamıyordum. Ben tekrar ayağa kalkabileceğime inanmıyordum" ifadelerini kullandı.Ünlü showmen daha sonra da bir çok kez hastenede soluğu aldı ve her seferinde sevenlerini korkuttu.

Sıradaki haberimiz ikisi de çok ünlü bir çiftimiz! 2014 yılında aldıkları kararla Amerika'da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat'in evliliğindeki kriz iddiaları bu yıl uzun süre gündemde kaldı. "Boşanıyorlar" , "yok vaz geçtiler", "Ayrıldılar, aileler araya girdi barıştılar" diye o kadar çok gündeme geldiler ki yaz yaz bitmez. Bana göre bu 2019 yılının kangren olan bir evliliğidir.

Tek temennim 2020 yılının tüm ülkem için 2019 dan çok daha güzel geçmesi!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...