Mega Star Tarkan, önüne bir türlü geçilemeyen kadına yönelik şiddete isyan etti! Ünlü sanatçı instagram sayfasında 'Kadına şiddete hayır' çağrısında bulundu.

"Güne bir sürü kadına şiddet haberleriyle uyandık yine.

Ülkemizde kadına şiddetin arttığına sessizce tanık olmak yerine 'Kadına şiddete hayır' diye haykıralım istiyorum. Hukuki mercilerin, kadınların ölümüne sebep olanlara, kadınlara şiddet uygulayanlara gerekli cezayı vermeleri için çağrıda bulunalım. Hep birlikte şiddete maruz kalan kadınlara destek olalım. Bu gidişata "dur" diyelim." dedi.

Ben her zaman söylüyorum "adam gibi adam" diye. Tarkan gerçek bir star benim gözümde. Duruşu ile terbiyesi, mütevaziliğiyle, sanatçı kişiliğiyle topluma örnek gerçek sanatçı! 

Değeri bilinmesi gerekilen ender sanatçılardan biri. Tarkan'ı bir kez daha gönülden kutlamak ve alkışlamak istiyorum.

Bir yandan Tarkan gibi örnek alınacak sanatçımızı konuşurken bir yandan da ağzımızın açık kaldığı hiç de iyi örnek olmayan sanatçılarımız var. 

Örneğin Gülben Ergen! Ve yıllardır yaşadığı ve yaşattıkları gibi.

Yine bu hafta da gündemde! Sanatının dışındaki konularla çok yazılıp çizilmeye devam ediyor. O,  duyduklarımız ve gördüklerimiz ile bakın nelerin içinde, nelerin hesabında !? Önce Erhan Çelik'le mahkemelerde uğraşıyor, O'nu hep oyunun içinde tutuyor. Bu hesap ilk günden beri kendisine zarar veriyor  ve sanki bunun farkında değil! 

Haberlerini yapan medyayla durmadan kavga ediyor ve medya patronlarını arayıp, baskı yapıyormuş. Hâlâ haklılığını göstermek için konu dışı Aile Mahkemeleri'ni meşgul etmeye devam ediyor. Basın savcılarına bile gitmiş. Siyasi hareketler içine girmiş ki bu bence kendine zarar verebilecek en yanlış hareketlerden biri olur. Çünkü mağdur olan Sen değilsin!!!  Senin mağdur ettiklerin mağdur! Gerçeklerin er ya da geç açığa çıkma gibi güzel bir tarafı var.

Ne enteresan işler değil mi!?

Bu sanatçıların yaşadığını toplumda sade vatandaş ta yaşıyor. Ama göz önünde yaşayan ünlüler böyle eleştirilip yerden yere vuruluyor. Boşuna "şöhret ateşten bir gömlek" diye demiyorlar. 

Ün ve deli gibi para, son model araba, paha biçilemez evler, mücevherler.... vs vs ...yanında yanlış yaşantının da böyle acı tarafları var.

Atalarımız "Gülü Seven Dikenine Katlanır" diye boşuna söylememişler. Gerçi  bu durumlar gül ve diken olayının ötesinde bir durum ama ünlü ya da ünsüz fark etmez.

Allah yanlış yolda olan her kulunu islah etsin inşallah...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.