Hazal Kaya 5 yıllık sevgilisi Ali Atay ile geçtiğimiz yıl Şubat ayında nikah masasına oturmuştu. Çiftin oğulları Fikret Ali, Kasım ayında dünyaya geldi.

3 ay önce anne olan Hazal Kaya, bu hafta Özgür Masur defilesinde ortaya çıktı. Kaya, doğum kilolarıyla ilgili sorulara "kilo dediğin nedir, alınır verilir... Önemli olan evlatlarımızın sağlığı" dedi. Daha sonra sözlerine şöyle devam etti."Babasına benziyor. İyi huylu, uyumlu bir çocuk. Çok tatlı bir dönemdeyiz. Doğum sonrası çok özel bir dönem. Vücudumuzun yaptığı şeye inanamıyoruz kadınlar olarak. Sizin için anlaması çok zor eminim. Kilo aldım, kilo verdim hiç orasında değiliz mevzunun. Çocuğun sağlığı nasıl? İyi besleniyor mu? Keyfi yerinde mi orasındayız. Kadınların kendi bedeniyle ilgili kötü hissetmesini istemem. Ben de hissetmiyorum. Vücudumun yapabildiği şey çok mucizevi ve kilo çok basit bir şey. size de tavsiyem ve hatta ricam hiç bunun üstüne gitmeyin. Çünkü hiç önemli bir şey değil bu. Hiçbir değeri yok."dedi.

.Burak Özçivit bu hafta içi magazin basınına yakalandı. Eşi ve çocuğuyla ilgili soruları tüm samimiyetle cevapladı. Fahriye Evcen'le oğulları Karan'ı geçen nisan ayında kucağına alan ünlü oyuncu, "Her şey çok güzel gidiyor. Babalık çok güzel bir duygu, inşallah herkese nasip olur. Gündüz set, gece Karan ile vakit geçiriyorum. Karan hem anneci hem de babacı" diye konuştu. Fahriye Evcen'in Instagram hesabında paylaştığı Karan'ın fotoğraflarının beğeni rekoru kırması hakkında da ki sorulara da başarılı oyuncu şöyle cevap verdi. "Nazara inanıyoruz ama çok dua ediyoruz. Bu konuda, çok dikkatliyiz" dedi. Özçivit, Karan bebeğe gelen milyon liralık reklam tekliflerinin sorulması üzerine "Yalan yanlış haberler yapılıyor, çocuğumun para ile gündeme gelmesini istemiyorum. Bu durum, Fahriye ile beni çok üzüyor" diye sitem etti.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan yeşil sahaların popüler ismi Arda Turan ile Aslıhan Doğan, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin ilk çocukları Hamza Arda, aynı yıl ekim ayında dünyaya geldi. Çift şu sıralar ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. geçtiğimiz günlerde bebeklerinin cinsiyetini de öğrendiler.

İkinci kez erkek annesi olmaya hazırlanan Aslıhan Doğan, oğlunun adını da ilk kez açıkladı. Doğan, "Bebek 4 aylık oldu, 5 ayımız kaldı. Hamza Arda abi olacak. Oğlumuzun adı Asil Aslan olacak." dedi. Aslıhan Doğan, hamileliğiyle ilgili olarak ise "4 ayda yarım kilo aldım. Ben 5,5-6. ayda kilo almaya başlıyorum." açıklamasını yaptı.

Bugün kaleme aldığım üç ünlüde evli ve çocuklu her şeyden önemlisi çok mutlular. Allah mutluluklarını ve bu güzel aile birliğini bozmasın!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.