Geçtiğimiz hafta ünlüler dünyasında art arda sürpriz evlilikler gerçekleşti.

İnanın bu ünlülerimizin evlenmelerine ben bile çok şaşırdım. Özelliklede çok yakın tanıdığım ve  güzel anılarımızın olduğu Mahsun Kırmızıgül'ün evliliği beni gerçekten çok şaşırttı. Onun birçok kız arkadaşını da yakından tanımışımdır. Sanatçı her zaman ilişkilerinde uzun ömürlü olmuştur. Ama "Evlenmez" dediğim ünlülerden biriydi benim için. Böyle bir karar almasının, zincirlerini kırmasının  asıl nedeninin  bir yıldır birlikte olduğu Ece Binay'ın hamile olmasının  olduğu kulislerde konuşulanlar arasında. ABD de evlenen sanatçının  balayını da orada yapacağı söyleniyor. Fısıltı gazetesinin söylediği gibi hamile kalan sevgili jet karar ile nikah masasına Mahsun Kırmızıgül'ü oturtmayı başarmış oldu.

Başarılı sanatçı Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar da sürpriz bir şekilde evlilik kervanına katılanlardan oldu.

Helin Avşar, Serhan Bora ile İstinye'deki evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çifti bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

Helin Avşar, gelinlikli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak altına şunları yazdı;"Kayınvalidem ve görümcem ve eşim, ciğerimin köşesi, yüreğimin neşesi, bahçemin can ağacı ile bir ömür..." Ama kulislerde Helin Avşar' ın da hamile olduğu konuşuluyor.  O da  bunca yıl evliliğe sıcak bakmayan ve uzak duran bir ünlümüzdü. Buna rağmen o da şuan evlendi. Benim nacizane düşüncem bu evlilikler sadece hamilelikle gelen evlilikler değil! Gerek Mahsun Kırmızıgül' de  gerekse  Helin Avşar 'da mutlaka aşk vardır ki evlendiler. Eğer kulislerde konuşulduğu gibi sadece hamilelikten dolayı bu evlilikler gerçekleşti ise bence hamilelik durumunun evlilik süreci hızlandırdığını düşünüyorum.

Bu hafta bir başka evlilik haberi genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ' dan geldi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,  stil danışmanı Başak Dizer ile evlendi. Bu evlilikte hamile söylentileri yok ama başka bir dedikodu var. O da başarılı oyuncunun annesinin bu evliliğe sıcak bakmaması... Oğlunun nikahına katılamayan Nurten Tatlıtuğ'un sosyal medyadaki paylaşımları olay yarattı. Nurten Hanım'ın oğlundan 3 yaş büyük olan ve daha önce başından bir evlilik geçmiş Dizer'i istemediği için Paris'e gitmediği iddia edildi. Şimdilik ana oğulun arası açık olması konuşuluyor ama bu evlilikten hemen sonra Mahsun Kırmızıgül ve Helin Avşar da oldugu gibi bir hamile durumu Kıvanç Tatlıtuğ' da da çıkarsa hiç şaşırmam. Bekleyip göreceğiz... Bu  üç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim. İnşallah mutlu olurlar! ....

SEVGİ VE HOŞ GÖRÜ İLE KALIN