Bu hafta bir anne ve bir babayı kaleme almak istiyorum. Bu benim için en etkili, daha doğrusu insani duyguların öne çıktığı bir magazin haberi.

İlk önce anne Gülşen’de sıra.

Gülşen, sosyal medya hesabından oğlu Azur’u emzirirken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Bu yıl 2 yaşına giren Azur’un emzirme dönemine ait yaşadıklarını duygusal bir dille anlatan sanatçı, bir de anne adaylarına tavsiyelerde bulundu.

“Bu fotoğrafı Paris’teyken çektirmiştik Azur’la. Uzuuun ve harika bir emzirme sürecimiz oldu birlikte, bilenleriniz vardır. Bence böyle uzun zamana yayılmasının en etkili sebebi doğduğu andan itibaren onun ihtiyaçlarına ve sinyallerine gösterdiğim özen, asıl O’nun bana öğreteceklerini büyük bir açlıkla merak etmekti... Bebekler konuşmasalar dahi ne istediklerini o kadar iyi anlatıyorlar ki, onları duymak ve dış seslere de kulakları tıkamak bu süreci uzun soluklu ve sorunsuz bir hale getirdi bizim için. Ha diyelim ki bir şeyler yolunda gitmeseydi ve emziremeseydim de yine çocuğumu iyi besleyen ve ihtiyaçlarını karşılayabilen bir anne olarak görürdüm kendimi. Beslemek sadece süt vermek demek değil çünkü. En ama en önemlisi koşulsuz sevgi...” dedi. Gülşen çok iyi bir sanatçı, aynı zamanda o bir anne ama gördüğünüz gibi sizin bizim gibi bir insan. Gülşen’in bu paylaşımı bence sanatçı kimliğinin dışında halk gibi durması çok hoşuma gitti.

Şimdi sırada bir imparator var. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada ile hafta içi yeni yaşını kutladı. Bu paylaşım duygu doluydu. Başından vurulduğu 14 Mart 2011 tarihini doğum günü kabul eden Tatlıses, kızı Elif Ada ile bu fotoğrafını paylaşıp “ 8 yıl önce tekrar doğdum, Yüce Yaradan bir can daha bağışladı bana, kavuşturdu beni Sizlere... Şükürler olsun. Ben iyi ki doğdum ama asıl Sizler iyi ki varsınız... Sevginiz ve dualarınız bana güç, HEP VAR OLUN...” notunu düştü. Elif Ada İmparatora gerçekten can oldu.

Tatlıses ve Gülşen ! iki evlat ve duygu dolu bir paylaşım!

Allah her iki sanatçımıza da evlatlarıyla bir ömür boyu, tadına doyum olmayacak vakitler geçirmeyi nasip etsin.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.