Koronadan dolayı evde kalan ünlülerimizin bu hafta ev hallerini yazacağım. Çünkü her biri birbirinden çok ilgi gördü.

İşte ünlülerimiz ve paylaşımları.

Güzelliği ile dillere destan başarılı oyuncu Hülya Avşar yaptığı paylaşımla yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için vaktini evde geçiren Hülya Avşar, daha önce sosyal medya hesabından köpeğinin tüylerini taradığı anları paylaşmıştı. Hülya Avşar, sosyal medya sayfasından takipçileriyle zaman zaman, özel hayatını paylaşmayı ihmal etmiyor. Avşar, son olarak, köpeğiyle oyuncak kavgası yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Hayvan sever Avşar kızının bu şirin paylaşımı çok beğenildi.

İstanbul'daki evinde kendini karantinaya alan bir başka ünlümüz de başarılı şarkıcı İrem Derici

Derici, evde kal döneminde sosyal medyaya birbirinden iddialı fotoğraflar yükledi. Ev halinde bile şıklığını elinden bırakmayan Derici, her güne ayrı kombini bir kare bırakıyor.

Bu hafta da bir paylaşım daha yapan Derici, "Bu kadar güzelleşeceğim bilseydim çoktan tıkardım eve kendimi." notunu düştü. Başarılı şarkıcı Derici'nin bu hafta ki paylaşımı yine binlerce beğeni geldi.

Sırada ki ünlümüz karantinanın tartışılmaz yıldızı Fahriye Evcen.

Corona virüs salgınında dolayı eşi Burak Özçivit ve 1 yaşındaki oğlu Karan ile karantinada olan güzel oyuncu Fahriye Evcen. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden inmiyor. Karantina sürecinde yaptığı her paylaşımla çok konuşulan Evcen, bu hafta da paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Lila tonlarında bir hırka giyen Fahriye Evcen gülücükler saçarak poz verdi. sosyal medya da 10 milyon takipçisi bulunan oyuncunun kalp koyarak yaptığı paylaşımı kısa sürede 300 bine yakın beğeni aldı.

Şimdi sıradaki haberimiz ikiside ünlü bir çiftimiz. Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi,

Ünlü çift 2017 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Geçtiğimiz yıl oğulları Efehan Sayışman'ı kucaklarına alan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Sayışman şu sıralar koronavirüs tedbirleri nedeni ile evde kalan ünlülerimizden.

Karantina günlerinde 1 yaşına basan Efehan için babası Tolgahan Sayışman'dan dualarla dolu bir kutlama geldi. Bu anıda ünlü çiftimiz sosyal medyadan an an paylaştı. Sevenleri de Sayışman ailesinin bu mutluluğuna şahitlik etmekten en az onlar kadar keyif aldıklarını gözlemledik.

İşte evde kalınmaya devam edilen bu günlerde bazı ünlülerimizin ev halleri böyleydi.

Bakalım önümüzdeki hafta magazin gündeminde neler yaşanacak.

Sevgi, hoşgörü ve sağlıkla kalın.