Magazin dünyasında sular bir türlü durulmuyor. Yeni sevgili olanlar, koronavirüsü için önlem alanlar, kaza yapanlar, bir de sevgili olup iyi ayrılanlar – kötü ayrılanlar... Anlayacağınız magazin figürleri her hafta bir olayla karşımıza çıkmakta. Bu hafta da kıskançlık krizine giren bir sevgilinin bir anlık öfkesine yenik düşmesini kaleme alacağım. Bu kişi ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu!

Modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz' ün Instagram canlı yayınına attığı mesajlarla şaşırttı. Evinde arkadaşlarıyla eğlenen eski sevgilisi Göz'e, durup dururken küfürler yağdırdı. O esnada durumu fark etmeyen eski sevgili Göz ve arkadaşları, şarkı çalıp söylemeye yani hiç bir şeyden habersizce eğlenmeye devam etti. Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun bu uygunsuz hareketleri magazinden kaçmadı. Çok hızlı bir şekilde her yerde bu olay haber oldu ve konuşuldu. Durum böyle olunca da Saraçoğlu, çıkan haberlerin üzerinden Instagram hesabından bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Ünlü modacı, "Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim." dedi. Dikkat ederseniz "hem haklıyım hem de özür dilerim" diyor. Aynı zamanda özrünü küfürler yağdırdığı sevgiliden değil sevenlerinden diliyor. Ben buna tribünlere oynamak diyorum. Özürü kabahatinden büyük.

Bütün bu yaşananları ve eski sevgilinin açıklamalarını sabırla bekleyen küfürleri hakaretleri yiyen Göz ise en son açıklama yapan oldu ve sonunda suskunluğunu bozdu.

"Bu yaşanan ve basına yansıyan haberler sonrası bu açıklamayı yapma gereği duydum. Öncelikle yaşanmış ve bitmiş bir ilişkinin ardından bu tarz haberlerle gündeme gelmek beni ve ailemi derinden sarsmıştır. Benim kimseye karşı bir kinim olmadığı gibi, karşı taraftan da bu hassasiyeti beklemekteyim. Kadına karşı şiddete 'Hayır' dediğimiz gibi erkeğe karşı da şiddetin sonuna kadar karşısındayız... Herkesin ailesi, değerleri ve sevdikleri var. Dün yaşanmış olay tamamen talihsizlik olduğunu düşünmekle birlikte, bir daha tekrarlanmayacağını temenni ediyorum. Ben bir aile babası olarak, karşı tarafında bir anne olduğunu unutulmamasının bilincinde olarak, bana yapılanların kimsenin yaşamamasını temenni ederim" dedi.

İşte bu açıklamayı da alkışlıyorum.

Eski sevgili modacı Gülşah Saraçoğlu’nun öfke ve kıskançlık kontrolünü yapamaması sonucunda bir erkeğin bile yapmaması gereken ağıza alınmayacak sözler sarf etti. Üstelik özrünü eski sevgiliden değil sevenlerinden diledi. Öte yandan hakaretlere uğrayan bir adam bütün bu yaşadığı çirkinliklere rağmen çıkıyor bir erkeye yakışır adam gibi bir açıklama yaparak bu meselenin kapanması için güzel bir açıklama yapıyor. Ben beyefendiyi hiç ama hiç tanımam. Ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek gerekir. Modacı hanımefendi düne kadar ünlü isimlere diktiği elbiselerle tanınıyordu. Son dönemlerde bir moda programında jüri üyeliği ile ekranlarda da tanınmaya başladı. Ekranın büyüsü çok farklıdır. Çok daha dikkatli olmak gerekir. Yoksa bir anda silinirsiniz. Umarım hanımefendi daha dikkatli olur. Sonuç da o da bir insan. İnsan her zaman değerlidir. Kendi değerini düşürmesini ne ben ne çevresi ne de sevenleri istemez.

Geçmiş olsun diyelim ! Umarım bir daha böyle tatsız kazalar yaşanmaz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...