Bu hafta magazin dünyasında enteresan işler oldu. Özellikle Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan' nun açıklamaları! Chloe evlilikte ne kadar baskın olduğunu herkese hissettirdi. İşte eşi Serdar Ortaç ile ilgili dobra açıklamalarından satır başlıkları..

"Serdar'ı kumardan ben kurtardım. Hayatı ve mesleği benim sayemde kurtuldu. Benden boşanamaz. Her şey benim kontrolüm altında." dedi.

Serdar Ortaç'ın hayatının bu kadar düzene girmesinde Mutlaka Chloe' nun büyük etkisi var. Evlilikler özellikle böylesi mutlu evliliklerde erkeğin bir takım kötü alışkanlıklarını bırakmasında önemli rol oynuyor. Ama ben Chloe' nın eşi Serdar Ortaç için bu kadar iddialı sözler söylemesini çok yakıştıramadım. Sonuçta sen Türkiye'nin gönlünde taht kurmuş, şarkılarını milyonlarca kişinin söylediği bir sanatçı için "ben yaptım, ben olmasam o olmazdı" edasında cümleler kurmak bana çok da hoş gelmedi.

Hele üzerine "benden boşanamaz"  gibi böylesine büyük bir cümle beni daha da şaşırttı. Acaba bu kadar iddialı bir cümleyi kullanmasının arkasında ne yatıyor? merak ettim! Tabi ki mutlulukları hiç bozulmasın ama bu kadar emin büyük laflar insanı şaşırtıyor. Bakalım önümüzdeki dönemde Chloe'nun bu sözlerine eşi Serdar Ortaç tarafından nasıl bir tepki gelecek görelim.

Bir başka enteresan magazin olayı da eski model ve şarkıcı Sevda Demirel'den geldi. Bu hafta 17 yıldır kullandığı göğüs silikonları ve yüzündeki dolguları çıkartmak için ameliyat masasına yatan eski model ve şarkıcı Sevda Demirel tekerlekli sandalye ile alışverişe çıktı. Üstelik Etiler'de objektiflere yakalandı. Aslında yakalandıdan çok objektiflerin göbeğine kendisini attı desem daha doğru olur. Bir insan bu denli bir ameliyattan kısa bir süre sonra üstelik tekerlekli sandelye ile magazincilerin cirit attığı bölgeye neden alışverişe gider!!?  Tabi ki haber olmak için! Başarılı da oldu. Onu çok eskiden  tanırım. Kendisi ile hukukum da bir çok ünlü ile olduğu gibi iyidir. Sevda uzun yıllar ortadan kayboluyor sonra birden bire çıkıyor kendini hatırlatıyor. Sevda'nın bir de Hande Ataizi ile yıllar önce yaşadığı tokat olayı var.

Sevda her kayboluştan sonra tekrar ortaya çıktığında hep muhabbet bu tokat olayı oluyor.

Uzun lafın kısası -Sevdacım!  Artık magazin çok değişti. Eskiden bu tarz magazin haberleri ilgi çekiyordu ve uzun zaman gündemde de kalabiliyordun. Ama sen de, bu konular da çok eskide kaldı. Ben senin arkadaşın ve bir magazinci olarak yeni bir konu, bambaşka bir iş ile magazin sayfalarında olmanı istiyorum.

Her seferinde Hande Ataizi'ne attığın tokadı konuşmak artık sana bir şey katmıyor. Bu haber çok ama çok mazide kaldı. Üstüne bir de ameliyat sonrası tekerlekli sandelye ile magazincilerin olduğu bir alış veriş merkezinde alış veriş yapmakta çok mantık dışı bir hareket gibi. Hiç hoş değil. Arkadaşım! Ben seni, güzel, kalıcı, güzel yerlere taşıyacak haberlerle görmek istiyorum. Umarım

Sevgi ve hoşgörü ile kalın